Discuție Utilizator:Mirel Berechet

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 9 ani de Wintereu în subiectul Wikipedia:Pagini de șters

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mirel Berechet) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! --Pixibot 2 octombrie 2007 02:45 (EEST)Răspunde

Reintroducerea paginii Aliona Grati[modificare sursă]

Pagina Aliona Grati a fost ștearsă sau propusă pentru ștergere rapidă, deoarece se pare că este o simplă reintroducere a unui material șters anterior în urma unei discuții. Dacă puteți indica de ce este diferit noul material de cel introdus anterior sau că decizia de ștergere a fost greșită, vă rugăm să propuneți pagina pentru recuperare. Mulțumim. Pocor (discuție) 8 iunie 2014 19:28 (EEST)Răspunde

Wikipedia:Pagini de șters[modificare sursă]

Bună seara. Pe lângă faptul că nu ați introdus cererea corect, nu este suficientă simpla ei prezență. Trebuie să oferiți un motiv clar pentru care doriți ca ea să fie recuperată. --Wintereu 8 iunie 2014 19:58 (EEST)Răspunde

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Mirel Berechet. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Pocor.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.