Discuție Utilizator:Mircea.Kivu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Mircea.Kivu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! -Laurap\ mesaj 11 mai 2006 22:30 (EEST)[răspunde]

Citarea surselor[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. După cum ați observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuși, adăugarea de informații fără să citați surse de încredere, așa cum ați făcut la pagina Dinu Kivu, nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncați o privire la pagina de bun venit pentru a învăța mai mult despre cum puteți contribui. Dacă v-ați familiarizat deja cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugați referințele corespunzătoare în articol. Vă mulțumim! Wintereu 19 ianuarie 2015 20:17 (EET)[răspunde]

Vă rugăm să nu adăugați în paginile Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, așa cum ați procedat la pagina Gică Petrescu. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecție de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conținut enciclopedic, nu cu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condițiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 23 iunie 2015 23:16 (EEST)[răspunde]