Discuție Utilizator:Groaznic

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Laur2ro în subiectul Salut

Doar un admin poate şterge o pagină. Ceea ce poţi face tu ca şi utilizator de rând este să o propui pentru ştergere. Pentru asta trebuie pus în capul articolului {{şterge|notă}}, unde nota explică raţiunea pentru care crezi că articolul trebuie şters. Articolul Sporturi l-am redirecţionat la Sport. Îţi recomand cu căldură să consulţi paginile de ajutor, unde ai multe informaţii despre cum funcţionează Wikipedia... Succes! --Vlad 4 august 2005 12:21 (UTC)

Tastatură românească[modificare sursă]

Teoretic, tastele româneşti sunt ultimele 3 taste de lângă Enter, de pe primul şi al doilea rând de litere. --Vlad 13 august 2005 15:30 (UTC)

Salut,

Scuze că răspund atât de târziu, abia acum am văzut mesajul tău. În privinţa imaginilor, s-ar putea să fie disponibile la Wiki Commons, vezi şi tu... În privinţa tasturii, eu mă descurc cel mai bine cu cea de la Wikipedia:Limba română conţine diacritice#Diacriticele în Wikipedia în loc de cea oficială, fiindcă nu pierd parantezele pătrate, pe de o parte, iar pe de alta nu-mi zăpăceşte tot restul tastaturii -- drept care o folosesc absolut tot timpul, nu doar când scriu texte în română cu diacritice. --Gutza 15 august 2005 11:44 (UTC)

Alegeri checkuser[modificare sursă]

Există un proces electoral în curs la care poţi lua parte! Exprimă-ţi părerea despre candidaţii pentru permisiunile de checkuser aici. --Mihai | D 5 februarie 2006 21:43 (EET)Răspunde

Salut! Procesul nu s-a încheiat încă, şi deci îţi poţi încă exprima părerea! Mulţumim! --Vlad|-> 20 februarie 2006 13:11 (EET)Răspunde

Salut[modificare sursă]

Salut Max!--Laur | Discuţie 8 ianuarie 2007 17:48 (EET)Răspunde