Discuție Utilizator:Gdc/Arhiva 1

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Gdc/Arhiva 1) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! — AdiJapan  7 iunie 2006 18:05 (EEST)[răspunde]

Administrator[modificare sursă]

V-am scris şi la IP-ul 86.34.68.254, dar e mai probabil să găsiţi mesajul aici. Deci, din nou:

Sînteţi binevenit să contribuiţi la Wikipedia. Pentru a deveni administrator comunitatea are nevoie să se asigure că sînteţi un contribuitor valoros şi bine-intenţionat. Vedeţi regulile despre alegerea administratorilor la pagina Wikipedia:Candidaţi. Citez: „Pot fi nominalizaţi utilizatorii cu experienţă la Wikipedia, care au făcut numeroase contribuţii de valoare, care cunosc şi respectă regulamentele şi stilul, şi cărora comunitatea le poate acorda încrederea că vor folosi permisiunile de administrator cu discernământ, în folosul proiectului Wikipedia.” — AdiJapan  7 iunie 2006 18:05 (EEST)[răspunde]

V-aş ruga să nu ştergeţi mesajele de pe această pagină. Cînd pagina va trece de 32 KB o puteţi arhiva, dar altfel mesajele trebuie să rămînă aici pentru ca şi ceilalţi utilizatori să ştie ce s-a discutat. În schimb sînteţi liber să scrieţi în pagina de utilizator aproape orice doriţi; acolo nu pot interveni alţi utilizatori decît în anumite condiţii speciale (cînd cîştigaţi un premiu, cînd pagina a fost vandalizată, etc.).
Ca să verificaţi mesajele care v-au fost adresate la IP trebuie să mergeţi la pagina de discuţii respectivă, ceea ce necesită unele şiretlicuri tehnice. În cazul mesajului de mai sus vedeţi pagina Discuţie_Utilizator:86.34.68.254. Mesajul e acelaşi cu cel de aici. Necazul dumneavoastră este că aveţi mereu alt IP, deci pierdeţi mesajele primite la IP-uri anterioare. Singura soluţie este să vă autentificaţi ca Gdc de fiecare dată cînd veniţi la Wikipedia. Autentificarea se poate face şi automat dacă bifaţi căsuţa "ţine minte acest utilizator" (sau aşa ceva) ca să nu fie nevoie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată.
Toate cele bune! — AdiJapan  8 iunie 2006 06:33 (EEST)[răspunde]

Gdc, văd că aţi făcut nişte manevre ciudate cu pagina de utilizator. Aţi mutat-o la Discuţie:Gdc (care nu aparţine spaţiului utilizatorilor, ci al articolelor) şi pe urmă după ce aţi primit cîteva mesaje acolo aţi golit-o.

Vă copiez mai jos conţinutul acelei pagini, pentru că ea trebuie ştearsă (nu există un articol numit „Gdc”) iar mesajele care v-au fost adresate trebuie păstrate. Vă rog să faceţi mutări şi goliri numai atunci cînd este necesar, adică aproape niciodată. Mulţumesc. — AdiJapan  8 iunie 2006 18:54 (EEST)[răspunde]


Text copiat de la pagina Discuţie:Gdc, înainte de golire:

Bine aţi venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Gdc/Arhiva 1) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! Orioane -msg- 12 martie 2006 12:50 (EET)[răspunde]

Folosiţi diacritice[modificare sursă]

Aş dori în primul rând să vă felicit pentru contribuţiile dumneavoastră la Wikipedia, urmărindu-le, am observat că sunt de bună calitate şi pertinete. Totuşi, am observat şi faptul că nu sunteţi obişnuit să folosiţi diacriticele. Una dintre politicile Wikipedia este de a impune utilizarea diacriticelor deoarece limba română conţine diacritice. Există posibilitatea de a seta din sistemul dumneavoastră de operare limba tastaturii pentru a avea acces facil la diacriticele limbii române. Dacă nu ştiţi cum, sau nu puteţi să faceţi acest lucru, interfaţa Wikipedia vă oferă posibilitatea de a insera diacritice în fereastra de editare prin ajutorul unor butoane situate în josul acesteia care arată astfel:


Cu speranţa că pe viitor veţi folosi diacriticele în modificările făcute de dumneavoastră vă urez o zi bună şi succes la editare! --Vlad|-> 19 martie 2006 13:47 (EET)[răspunde]

Concurs[modificare sursă]

V-am pus la loc secţiunile pe care le-aţi şters de aici, probabil nu ştiaţi că discuţiile nu se şterg ci doar se arhivează cînd devin prea lungi -- veţi vedea un mesaj de avertizare cînd pagina depăşeşte vreo 30 KB.

V-aţi înscris ca membru în juriul concursului. Cum nu avem o regulă privind membrii juriului n-am obiectat, deşi bănuiaţi probabil că din juriu ar trebui să facă parte utilizatori cu experienţă. Oricum, nu-i nimic. Aş vrea să vă rog totuşi să mă ajutaţi la anunţarea rezultatelor. Vă rog să vă uitaţi la pagina cu punctajele şi să verificaţi rezultatele preliminarii, iar dacă sînteţi de acord cu rezultatele să vă exprimaţi acest acord la pagina de discuţii a concursului.

Paginile de interes:

Mulţumesc. — AdiJapan  31 martie 2006 17:58 (EEST)[răspunde]

Pagina de discuţii[modificare sursă]

Probabil n-aţi observat ce v-am spus mai sus: conţinutul paginii de discuţii nu se şterge. Mai mult, aveţi în mesajul de bun venit cîteva sfaturi pe care rog să le urmaţi.

În altă ordine de idei, mulţumesc că aţi verificat punctajele de la concurs. — AdiJapan  1 aprilie 2006 17:07 (EEST)[răspunde]

0 puncte[modificare sursă]

Pot să vă întreb de ce la Wikipedia:Concurs de scriere/Rezultate aţi schimbat punctajele la 0 puncte? V-am anulat modificarea, dar aştept un răspuns raţional. — AdiJapan  26 mai 2006 13:16 (EEST)[răspunde]

Sfîrşitul textului recuperat de la Discuţie:Gdc. (Explicaţii mai sus.)