Sari la conținut

Discuție Utilizator:Francis Kish

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Turbojet în subiectul Pagini şterse

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Francis Kish) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! — AdiJapan 9 aprilie 2008 10:00 (EEST)Răspunde

Autobiografii[modificare sursă]

Domnule Kish, vă recomand să citiţi pagina Wikipedia:Autobiografie. Ţineţi de asemenea cont că Wikipedia este o enciclopedie şi că ne-am propus un nivel de calitate ridicat, comparabil cu (sau chiar mai bun decît) enciclopediile clasice, tipărite. Ca urmare fiecare articol trebuie să vprbească despre un subiect care să prezinte un interes enciclopedic clar. Nu ştiu dacă articolele pe care le-aţi început recent respectă această condiţie. Aveţi detalii la pagina Wikipedia:Articole biografice. — AdiJapan 9 aprilie 2008 10:00 (EEST)Răspunde

Stimate domnule Kish, mă văd nevoit să propun ştergerea articolului dumneavastră, care are caracter autopromoţional. Cu stimă, --Mihai Andrei 14 aprilie 2008 22:35 (EEST)Răspunde

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că obişnuiţi să salvaţi articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de "previzualizare" . În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc!

Etichete[modificare sursă]

Aţi scos de la cele două articole pe care le-aţi scris etichetele care semnalau anumite probleme. Vă rog să ştergeţi etichetele numai după ce rezolvaţi problemele. Mai exact:

  • Scoateţi eticheta de ştergere după ce se încheie discuţiile privind ştergerea celor două articole --- evident, asta dacă rezultatul discuţiei va fi în favoarea păstrării articolelor.
  • Scoateţi eticheta privind notabilitatea după ce aduceţi surse din care să rezulte că subiectul articolelor este suficient de remarcabil pentru a fi inclus într-o enciclopedie. Găsiţi criterii de notabilitate pentru persoane la pagina Wikipedia:Articole biografice. În prezent ambele articole conţin într-adevăr nişte referinţe, dar nu este clar dacă informaţiile oferite de sursele respective sînt sau nu de natură să asigure un caracter enciclopedic suficient.

Vă invit să participaţi la discuţiile:

Dacă în următoarele 2-3 zile nu aduce nimeni argumente valide pentru păstrarea celor două articole, ele vor fi şterse. După cum arată lucrurile în prezent, nu avem nici un motiv să păstrăm aceste articole. Dacă nici dumneavoastră, cel care le-aţi scris (şi care probabil aveţi un interes personal pentru a împiedica ştergerea lor) nu veniţi cu o argumente în favoarea articolelor, atunci nu ştiu cine are s-o facă. — AdiJapan 17 aprilie 2008 13:14 (EEST)Răspunde

Pagini şterse[modificare sursă]

Există deja decizia de ştergere a paginilor „Francis Kish” şi „Zoe Dora Kish”. Refacerea lor ne face doar să ne pierdem vremea cu ştergerea lor din nou, refacerea fiind în acest caz asimilată cu un vandalism. Pentru a putea fi refăcute prezentaţi întâi alte surse din care să reiasă notabilitatea. Adică menţionări în literatură, sau apariţii dese la TV etc. Chiar dacă un CV este bogat, el însuşi şi micile menţionări profesionale (anunţuri de expoziţii în ziare locale) nu asigură notabilitatea. Regret. --Turbojet 29 aprilie 2008 13:01 (EEST)Răspunde