Discuție Utilizator:DacuBurebista

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie DacuBurebista) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Emily | msg. 8 mai 2006 19:48 (EEST)

Nume inacceptabil[modificare sursă]

Bună ziua. Vă felicit pentru intenţia de a vă alătura celor de la Wikipedia dar am o mică obiecţie. În regulamentul Wikipediei scrie că: "Nume[le] de utilizator [...] să nu conţină nume de persoane celebre, personalităţi sau evenimente notabile". Vă sugerez să vă schimbaţi numele de utilizator pe pagina Wikipedia:Schimbarea numelui de utilizator deoarece contul dvs. ar putea fi blocat de un administrator pe seama acestui fapt. Este doar o sugestie, nu vă oblig. -- Petru Dimitriu lasă-mi un mesaj 14 iunie 2007 18:49 (EEST)


mulțumesc de atenționare... mai precis:

'Wikipedia recomandă să evitaţi nume de utilizator cum ar fi nume de politicieni, militari, figuri religioase sau evenimente; orice nume de utilizator ce poate ofensa o figură publică'

nu cred că mă încadrez aici, mai ales în felul în care este scris nickname-ul meu, pe care prefer - din motove personale - să-l pot folosi în continuare (dacu 15 iunie 2007 12:47 (EEST))

Detalii organizatorice pentru întâlnire[modificare sursă]

Salut, DacuBurebista. Te-aş ruga să completezi preferinţele tale în privinţa locaţiei şi orei la care să aibă loc întâlnirea din 4 august în pagina de Wikipedia:Întâlniri. Mulţumesc. --Rebel 27 iulie 2007 04:18 (EEST)

Bună seara, am făcut rezervare la Terasa Cina pt 4 august la orele 14:00. Daca ajungeţi mai devreme, întrebaţi de masa rezervată pentru zece persoane de Răzvan şi Radu (scuze, Radu, dar cu tine am mai vorbit şi m-am gândit să fie două referinţe, just in case). Singura problemă e că nu au wireless. Aşa că vă rog să-mi spuneţi dacă menţin rezervarea sau nu. Terasa Cina este lângă Ateneul Român, în partea dreaptă, dacă staţi cu faţa spre Ateneu. De la Gara de Nord se poate ajunge foarte uşor, luaţi metroul până la Piaţa Victoriei şi de acolo mai luaţi metroul o staţie până la Piaţa Romană. Aştept mesajele voastre.--Razvan2001 2 august 2007 21:29 (EEST)

Reuniunea Wikipediştilor[modificare sursă]

Bucuresti pasaj.jpg

Bună seara! Pe 17 mai 2008 se organizează o nouă întâlnire a wikipediştilor. Eşti invitat să participi. Pe curând!--FeodorBezuhov | Discuţie 24 aprilie 2008 20:31 (EEST)

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Cristina Modreanu a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. Victor Blacus (discuţie) 30 martie 2010 17:44 (EEST)