Discuție Utilizator:Criztu~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimite un fișier și ilustrează un articol.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Criztu~rowiki) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.



În plus, te-aș ruga ceva foarte mult. Folosește diacriticele (ă,â,î,ș,ț), pentru că limba română conține diacritice. Mai multe informații la Wikipedia:Greșeli frecvente și Wikipedia:Limba română conține diacritice. --ro.Danutz | pt.Danutz 8 Dec 2004 19:49 (UTC)

Wikinews în limba română[modificare sursă]

Salut! Te rog înscriete ca suportator a proiectului Wikinews în limbă română (numai dacă vrei!) - până acum sunt versiuni în germană și engleză, în română ar fi foarte bine. Este un site de știri în sistem wiki, bazat pe Wikimedia/MediaWiki. Înscrie-te la http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikinews/Start_a_new_edition. Mulțumesc, [[Utilizator:Ronline|Ronline ]] 13 Dec 2004 06:46 (UTC)

Marea Schismă[modificare sursă]

Vreau să te felicit pentru prelunigirea duratei creștinismului inițial unificat cu zece ani și sper că ești unul dintre cei care sprijină revenirea la această idee ;-) Apropo... Marea Schismă a fost în 1024 ! --Mihai 14 Feb 2005 19:01 (UTC)

Discuția de dincolo[modificare sursă]

Îți scriu aici fiindcă deștepții mi-au interzis să scriu despre Europa răsăriteană timp de un an...

Sunt două argumente care cred că trebuie făcute cu utilizatorii maghari. În primul rând, se unesc teritorii nu popoare. Vrând-nevrând, maghiarii tot s-au unit cu România, fiindcă asta s-a hotărât la 1 decembrie 1918. Cei care într-adevăr nu au vrut, au plecat în Ungaria, dar cei rămași s-au unit, fiindcă teritoriul pe care trăiau s-a unit. Plus, nu numai românii și-au dorit Unirea; au participat și nemții.

În al doilea rând, pe noi nu ne intereseaza teoriile lui R_______ sau lui Q______. Pe noi ne privește ceea ce spun sursele publicate. Conform citatului nr. 52, adăugat de cine știe cine, informațiile privind Unirea provin dintr-o carte rusească (!) din 2004. Nici ei, nici noi, nu avem voie să schimbăm sensul autorului acelei cărți. Putem schimba sursa sau adăuga alta, dar ceea ce încearcă ei încalcă regulamente de bază ale enciclopediei (en:WP:V).

Închei recomandându-ți să te uiți la ultimele contribuții a le lui R_______, unde vei găsi o discuție care mizează ștergerea unui format creat de el, despre un anumit județ din centrul țării — și care într-adevăr merită șters. (Mesajul e de nevoie cam criptic, deci spune-mi dacă ai probleme.) - Biruitorul (discuție) 29 ianuarie 2010 06:46 (EET)[răspunde]

WikiProiectul Dacia[modificare sursă]

Bună! Bazat pe articolele la care ai contribuit, se pare că ești interesat de Dacia antică. Te invităm la Proiectul Dacia!

--Codrin.B (discuție) 2 ianuarie 2011 05:40 (EET)[răspunde]

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 10:00 (EET)

22 aprilie 2015 04:01 (EEST)