Discuție Utilizator:CSINTA Thomas

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 9 ani de Pafsanias în subiectul Propunere pentru ștergere a paginii Utilizator:Thomas CSINTA

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie CSINTA Thomas) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --goliath 5 septembrie 2007 21:31 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Forum ED(RO)UGATE, 3.jpg[modificare sursă]

Fotografia este privata si este oferita domeniului public! Autor: Thomas CSINTA (grup de studenti, in Scolile Superioare Franceze de Inalte Studii, absolventi CUFR-Bucares)

Am trecut aceste informaţii la pagina de descriere a imaginii. — AdiJapan 23 septembrie 2008 10:02 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Emission OTV (La crise des Banlieues).jpg[modificare sursă]

Fotografie privata oferita domeniului public de catre Thomas CSINTA (grup de studenti-asociatie, in Scolile Superioare Franceze de Inalte Studii, absolventi CUFR-Bucarest)

Imaginea pare a fi un stop-cadru dintr-o emisiune a postului OTV. Sînteţi sigur că dumneavoastră sînteţi titularul drepturilor de autor şi nu postul respectiv de televiziune? — AdiJapan 23 septembrie 2008 10:02 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Emission OTV.JPG[modificare sursă]

Thomas CSINTA (grup de studenti francezi INSA, UTC, ECE, absolventi CUFR-Bucarest)

Imaginea pare a fi un stop-cadru dintr-o emisiune a postului OTV. Sînteţi sigur că dumneavoastră sînteţi titularul drepturilor de autor şi nu postul respectiv de televiziune? — AdiJapan 23 septembrie 2008 10:02 (EEST)Răspunde

Cîteva explicaţii[modificare sursă]

Domnule Csinta, vă rog să-mi daţi voie să vă explic cîteva lucruri legate de Wikipedia şi de cum funcţionează ea. În ultimele zile aţi făcut mai multe greşeli, şi dacă nu vă retrageţi un pas să le observaţi veţi continua să credeţi că avem ceva cu dumneavoastră. Ceea ce nu e adevărat.

Articolul despre persoana dumneavoastră a fost propus pentru ştergere de unul dintre utilizatorii de la Wikipedia. Asta nu înseamnă nici că propunerea era justificată, nici că toată lumea de la Wikipedia doreşte să vă şteargă articolul.

Aveţi, desigur, drept la replică. Dar aţi greşit locul. Articolele sînt destinate conţinutului enciclopedic, nu discuţiilor. Nu v-aţi uitat bine la eticheta aceea galbenă de pe articolul dumneavoastră. Acolo scrie clar unde se discută. Comentariile dumneavoastră nu au fost şterse, ci mutate acolo unde le era locul: Wikipedia:Pagini de şters/Thomas Csinta.

O altă greşeală pe care aţi făcut-o a fost că v-aţi scris singur articolul. Aproape fără excepţie cei care îşi scriu autobiografiile la Wikipedia încalcă (probabil fără să vrea) principiile care stau la baza proiectului şi ignoră îndrumarele. Wikipedia nu este o colecţie de autobiografii; trebuia să aşteptaţi să scrie altcineva despre personalitatea dumneavoastră. Vedeţi detalii la Wikipedia:Articole autobiografice.

Aţi scos din context exprimarea „fie cărţile nu există, fie sînt curată maculatură”. Nimeni nu vă acuză nici că aţi minţit şi nici că aţi scris maculatură. Dacă veţi reciti întregul comentariu veţi vedea că este o critică la propunerea de ştergere, propunere nejustificată după părerea mea.

Vă rog aşadar să vă calmaţi, pentru că nu încercăm să vă discredităm, ci dimpotrivă, să avem despre dumneavoastră un articol cît mai obiectiv şi informativ. Dacă aveţi nelămuriri vă stau la dispoziţie. — AdiJapan 21 septembrie 2008 16:19 (EEST)Răspunde

Propunere pentru ștergere a paginii Utilizator:Thomas CSINTA[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Utilizator:Thomas CSINTA creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Utilizator:Thomas CSINTA până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Pafsanias (discuție) 27 februarie 2015 23:30 (EET)Răspunde

Domnule, Va multumesc pentru mesajul dvs. Din pacate nu sunt autorizat sa iau decizii in privinta biografeiei dlui Csinta, pot insa sa fac cateva observatii care sper sa nu lezeze pe nimeni: 1. Dl Csinta nu si-a scris niciodata (inca) biografia, nicaieri, cu atat mai putin pe Wiki. Intr-adevar, la inceput cand i s-a deschis pagina, dansul si-a creat contul, introducand in spatiul biografic un text aparut pe unul dintre cartile domniei sale. La acest cont au avut acces, cateva zeci de persoane (toti fosti studenti al dansului), unde fiecare si-a adus o contribuitie, asa cum crede, probabil, incompatibila cu politica wiki. 2. In urma unor discutii avute cu redactorii dv, nu neaparat amicale, domnia sa a renuntat si ne-a interzis sa ne mai ocupam de wiki. Cu alte cuvinte, daca o fost o perioada cand am fost wiki, acest lucru a fost de foarte mult timp. Ati putut observa ca de foarte multi ani, n-am facut nimic. Astazi suntem Charlie, nu mai suntem wiki. 3. Am facut ultima modificare, la niste adrese de siteuri, pentru ca am dat intamplator, peste discutie utilizator:Thomas Csinta si am vazut niste greseli. 4. Dl Csinta, nu mai este interesat de foarte mult timp de wiki si nici noi, poate nu din aceleasi motive, dar cel putin din lipsa de timp. Avem de administrat zeci si zeci de articole, ultima carte, acum in curs de aparitie, deci pe noi nu ne mai intereaza wiki si nici poltica ei. Cu atat mai putin, decizia dv. Va multumesc pentru intelegere. O zi buna va doresc, M. Voinea