Discuție Utilizator:Bogdan Giusca

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 10 ani de Gikü în subiectul Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Wiki.png

Salut!

La tine merge logo-ul? -- Gutza 12:50 16 Jul 2003 (UTC)

Salut!
Nu, nu merge. Cred că trebuie configurat de undeva.
A propos, interfaţa ar trebui tradusă şi ea... Are cineva vreo idee cum se poate face ? (de unde putem să luăm fişierul cu stringurile) ?
Bogdan Giusca 16:18 16 Jul 2003 (UTC)

M-am abonat la mailing list şi am întrebat şi eu de interfaţă -- se pare că tipul care ar putea-o configura este în vacanţă pentru două săptămâni, o să incerc să mai vorbesc cu ei atunci. În fine, om vedea... şi eu aş vrea să rezolvăm asta cumva. --Gutza 16:20 16 Jul 2003 (UTC)


Cum fac să schimb denumirea unei pagini (vreau să fac transformarea titlului Sol în Sol (zi marţiană). Te întreb pentru că văd că ai mai făcut asta înainte... -- Vladd 23 Aug 2003 22:08 (UTC)

"Mută această pagină" din meniul din stânga.

Da, mulţumesc, văzusem şi eu după ce am pus meniul ăla la loc... :=) -- Vladd 24 Aug 2003 11:29 (UTC)


Mulţumesc pentru Bibesco! Nu i-am mai găsit textul iniţial în engleză, dar terminasem traducerea.

--Zazen 21 Iun 2004 08:15 (UTC)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Wiki.png[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Wiki.png propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Wiki.png până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 3 aprilie 2014 00:49 (EEST)Răspunde