Discuție Utilizator:89.42.74.89

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

■ Reclamă[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Vă rugăm să nu adăugați materiale promoționale în articole, așa cum ați procedat la pagina Ghizi WFTGA în Republica Moldova. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. De asemenea, dacă aveți interes comercial în modificările dumneavoastră, aveți câteva obligații suplimentare. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 27 iunie 2020 19:55 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Ștergerea paginii Ghizi WFTGA în Republica Moldova[modificare sursă]

Bună ziua,

Vă mulțumesc pentru că m-ați anunțat pentru ce a ost ștearsă pagina „Ghizi WFTGA în Republica Moldova”.

Totuși nu pot să nu obiectez, și vă rog frumos să îmi acordați puțină atenție.

Am creat pagina cu scopul de a informa cine sunt anume ghizi de turism autorizați cu recunoaștere internațională, și, de fapt, planificam să adaug mai multe informații în scurt timp.

Nicidecum nu consider că este o modaliatte de autopromovare, ăntrucât este inclusă lista ghizilor, cu nume și prenume, fără niciun fel de date de contact sau detalii comerciale.

M-am gândit că o listă de mănăstiri în Moldova, o listă de muzee, o listă de sportivi dintr-o echipă sportivă este permisă pe wikipedia spre publicare, și nici prin cap nu mi-a trecut că o listă cu ghizi de turism nu va fi acceptată.

Există listă de canale de televiziune în limba română (asta mai tare seamănă a publicitate și autopromovare) Există listă de reviste și ziare (asta precis e publicitate) Există listă cu ilustratori de carte, acrobați, cercetători, conducători de stat, până și lista concurenților la Dansez pentru tine! (https://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Liste) Există listă de vinării și de muzee, de mănăstiri și de biserici.

Întrebarea mea este foarte simplă, cum menționarea numelor unor ghizi cu formare internațională nu este permisă, dacă sunt permise alte liste cu nume? În ce constă problema, mai exact? Nu de alta dar foarte tare miroase a discriminare.

PS: Ideea de a face publică lista ghizilor a apărut în urma realizării faptului că turiștii au nevoie de a călători informați corect. Mulți dintre aceștia, după ce revin din călătorii, se apucă de scris informații care nu întotdeauna sunt veridice. Mai mult decât atât, în ziua de astăzi orice amator poate oferi servicii de ghid. Crearea acestei pagini a avut scop exclusiv de informare pentru promovarea unor servicii de calitate și evitarea știrbirii imaginii de ghid de turism. 89.42.74.89 (discuție) 27 iunie 2020 21:32 (EEST) Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.42.74.89 (discuție • contribuții).[răspunde]

Scopul proiectului nostru este de a construi o enciclopedie, nu promovarea unor servicii de calitate din vreun domeniu sau altul. O listă nominală de ghizi turistici, cu formare internațională sau nu, este tot atât de puțin enciclopedică precum orice listă de profesioniști din alte domenii și nu e vorba de niciun fel de discriminare. Dacă întâlniți astfel de liste pe proiectul nostru, vă rog să le propuneți pentru ștergere și vă asigur că vor fi tratate în același fel. V-aș mai ruga să citiți și îndrumarea noastră Wikipedia:Conflict de interese, care cuprinde câteva recomandări referitoare la unele situații de evitat. Mulțumesc, --Pafsanias (discuție) 28 iunie 2020 09:39 (EEST)[răspunde]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rog ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră și nu așa cum ați omis la pagina Discuție Utilizator:89.42.74.89. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumesc! --NGC 54 (discuție | contribuții) 27 iunie 2020 21:22 (EEST)[răspunde]