Discuție Utilizator:213.164.241.16

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Nota "(Edit.: J.-N. P.)"[modificare sursă]

la sfârşitul unora din contribuţiile mele, nu este o semnătură (nu mă numesc Jean-Nicoară Popescu !), ci un semn distinctiv pentru folosinţa mea exclusivă (colaborez şi la ediţiile în alte limbi al Wikipediei). Te rog nu mai şterge acest semn. Mulţumesc şi "La mulţi ani" ! Moby Dick, 29 dec 2004, 19:24 (UTC)

Contribuţii anonime[modificare sursă]

  • Dragă prieten, mulţumesc pentru numeroasele contribuţii efectuate din 2003 până acum. Ştiu că mulţi contribuitori nu au posibilitatea de a se înscrie datorită faptului, că nu pot folosii "cookies". Uneori contribuitori înscriş contribuie anonim în pauze de la servici etc.
  • Poate vrei să ne comunici aici, cine eşti, ce teme te interesează. După opinia mea eşti binevenit şi la sondaje deoarece prin numeroasele contribuţii şi prezenţa îndelungată atât opinia ta cât şi votul tău sunt extrem de valoroase.
  • Înainte de a schimba unele denumiri ca de exemplu la Format:Proiecteinrudite te rog să deschizi în viitor o discuţie. Ai sprijinul meu pentru schimbările efectuate. Discuţile care precedează schimbările vor uşura acceptanţa în cadrul colegiului de redactori, vor influenţa stilui Wikipediei în limba romăne.
  • Salutări din München Gangleri | Di | D 21 Feb 2005 02:52 (UTC)

Referitor la: 213.164.241.16 (Discuţie): "şters Banat. Transilvania include Transilvania mică, Banatul, Crişana şi Maramureşul"

Părerea despre existenţa unei Transilvanii care să includă şi Banatul este foarte originală. Consider că ar trebui să rămânem cu picioarele pe pământ şi să acceptăm că Transilvania şi Banatul sunt doua regiuni distincte, care apar astfel inclusiv pe stema Romaniei (Transilvania cu cele şapte cetăţi, iar Banatul cu leul roman care trece Dunarea peste podul de la Turnu Severin). --Mihai Andrei 9 octombrie 2005 15:39 (UTC)

Vorbitori de română[modificare sursă]

Danutz (bănuiesc că tu eşti), observ că ai adus noi cifre privind vorbitorii de română din Ucraina. Sînt mai mari decît cele care rezultă din recensămîntul din 2001. Ai o sursă pentru ele?

Şi pentru liniştea noastră sufletească, poate reuşeşti să te loghezi înainte de a face modificări. Toate bune! --AdiJapan 21 noiembrie 2005 12:58 (UTC)

Îţi scriu aici. Îmi pare rău că te-ai obosit să îmi scrii atîta amar de cifre, eu cerusem numai sursa. Cifrele pe care mi le-ai scris corespund pînă la un punct cu cele pe care le am eu din sursele astea:
în care nu găsesc numărul 45.607 de care spui tu.
De fapt mă simt cam aiurea că am mers aşa de departe tot verificînd şi calculînd. La urma urmei pentru mine este important numai că în Ucraina trăiesc români şi că ei vorbesc româneşte. Mii de scuze că te-am sîcîit cu atîtea întrebări. --AdiJapan 21 noiembrie 2005 15:49 (UTC)


Simabile sau stimabilă ! Aşa cum spune şi Adi mai sus ,dacă vrei să faci modificări este bine să te faci cunoscut. De asemeni dacă nu iei legătura cu ultimul care a făcut modificarea, citeşte bine unde se fac trimiteri, pentru a nu deschide pagini fără rost. "Film color", era o pagină venită de la "Cinematografie" ca explicaţie. Despre sistemul "Tehnicolor" se vorbise la pagina "Film" şi tot acolo despre Georges Melies. De asemeni faci confuzie între sistemul "tehnicolor" şi alte sisteme de film color realizate pe peliculă color. Exemplu filmele făcute de MGM se numesc "Metrocolor". In final mi -ar face plăcere să dialogăm despre tehnica cinematografică şi chiar despre arta filmului. --Bunu vio 23 noiembrie 2005 21:12 (UTC)

Formate cu drapeluri[modificare sursă]

Cred ca formatele create de tine cu drapelurile statelor ar trebui puse intr-o categorie separata, iar categoria respectiva in categoria Ţări. --SCriBu 22 decembrie 2005 21:45 (EET)[răspunde]

Filosof vs. Filozof[modificare sursă]

Conform DOOM 2 apărut prin mai 2005 ambele variante sunt acceptate. Înainte de acesta doar filosof. --Mihai 23 decembrie 2005 18:08 (EET)[răspunde]

Mai întâiu autentifică-te. Nu eşti primul care se leagă de mine pe faza asta. Din contră, pe alocurea revin şi eu pe brazdă, ca şi de data asta, unde am schimbat Issel (denumire locală, prea puţin cunoscută) în Elsene, denumirea oficială neerlandofonă. Şi tocmai acuma îţi vine şi ţie focul undeva. Stai calm, dragă. - Waelsch 5 ianuarie 2006 15:55 (EET)[răspunde]

Servus danutz. Bonaparte talk 14 ianuarie 2006 19:52 (EET)[răspunde]

Salut Dănuţ, avem patru voturi active. Dacă te autentifici, te rog participă şi tu la ele. Mersi, Mihai 15 ianuarie 2006 21:00 (EET)[răspunde]

Folosiţi cu încredere butonul de previzualizare![modificare sursă]

Glumesc, dar ai mitraliat istoricul de la Cluj-Napoca (şi schimbările recente) cu editări una după alta, fără să fii logat şi fără să descrii modificările. Nu ţi-e milă de liniştea noastră sufletească?!... :-) — AdiJapan  16 ianuarie 2006 16:49 (EET)[răspunde]

În conformitate cu noul Dicţionar Ortografic Ortoepic şi Morfologic al limbii române (DOOM 2) apărut în mai 2005 s-a revenit asupra unor forme deja existente în DEX 98 precum mouse sau penalty, considerând că nu s-au sedimentat încă în limbă.

Ce înseamnă "a face figură bună"? Dacă ai traduce to make a splash ar fi a face senzaţie. --Mihai | D 29 ianuarie 2006 20:37 (EET)[răspunde]

Anonimule, mi-a sărit inima, era să dau revert şi să te şi înjur. :-)

Despre "în" cred că e un pic hipercorect şi cam lungeşte povestea. Uită-te de exemplu la Târgu Mureş, şi dacă ţi se pare ok îl lăsăm aşa. Eu unul prefer forma fără "în", dar nu insist.

Uite, nici în engleză nu zice nimeni "in", iar în germană văd că nici numele limbii nu e scris întreg. — AdiJapan  8 februarie 2006 16:10 (EET)[răspunde]

Salut Danutz

Esti unul dintre administratorii care sunt acuma online, de aceea ma dresaz si tie

Toate subportalele de la Portal:Stiinta au disparut. Evident ca nu puteau decat sa fie sterse. Astept o explicatie din partea celor care au drept sa stearga.--Arado 8 februarie 2006 18:38 (EET)[răspunde]

JO Torino -pareri[modificare sursă]

Arata mult mai bine tabelul facut dupa en.wikipedia decat prelungirea de la formatul Olimpiada. Parerea mea. Utilizator Laurap 12 februarie 2006 20:55 (EET)[răspunde]

Descriere modificări[modificare sursă]

Felicitări pentru contribuţiile dumneavoastră la articolele Wikipedia. Aş avea o mică sugestie de făcut: după ce faceţi o modificare, înainte de a salva, este recomandat să faceţi o scurtă descriere a modificării completând câmpul de sub fereastra de editare care arată astfel:


Textul pe care îl adăugaţi acolo va apărea în mai multe locuri: istoricul articolului, pagina de schimbări recente şi lista de articole urmărite ale utilizatorilor care urmăresc articolul. El îi va ajuta pe ceilalţi să îşi dea seama ce fel de modificări au fost aduse paginii.

Atunci când lăsaţi câmpul necompletat, unele modificări pot fi în mod greşit confundate cu vandalismele şi pot chiar să fie şterse, aşa că vă rugăm să încercaţi să lăsaţi o scurtă descriere a modificărilor făcute, mai ales atunci când sunt subtile sau importante. Mulţumesc!

Scuze pentru folosirea unui format, dar văd că te-a mai rugat şi Adi... --Vlad|-> 7 martie 2006 18:10 (EET)[răspunde]

Format:Indicaţie limbă[modificare sursă]

Ai avut un motiv bine întemeiat pentru a modifica Format:Indicaţie limbă? După mine varianta de acum este mai puţin lizibilă -- parantezele nu au sens şi în plus se pot confunda cu litere. Uită-te de exemplu la pagina Vatican#Legături externe. Indicaţiile de limbă nu sînt aliniate şi sînt mai greu de descifrat.

M-am gîndit să te întreb înainte de a da revert, pentru că poate pe calculatorul tău lucrurile arată altfel. În plus, orice modificare la formatul ăsta antrenează un număr mare de actualizări, deci e bine să ne atingem de el cît mai rar. — AdiJapan  8 martie 2006 11:08 (EET)[răspunde]

Copilul cu multe moaşe, moare cu buricul netăiat.[modificare sursă]

Copilul cu multe moaşe, moare cu buricul netăiat. Aşa sunteţi voi “marii editori, redactori principali” ai Wikipediei. Ce te-a deranjat ieri seară linkul - Vezi şi articolul "română" de la Wikţionar de la capitolul Cum se numeşte limba română în alte limbi de l-ai scos? Vlad îl pusese acolo. M-ai consultat şi pe mine înainte de a-l scoate? Prost e cel care se munceşte să contribuie cu ceva, mereu se găseşte unul “mai cu moţ” să strice. Tipic românesc. Păcat!

Danutz ce mai stii de inchiderea wikipediei Mold.? Bonaparte talk 13 aprilie 2006 14:21 (EEST)[răspunde]

Aldine şi ghilimele[modificare sursă]

În legătură cu Codul lui Da Vinci: eu văd o diferenţă clară între scrierea cu şi fără ghilimele:

  • Luceafărul este planeta Venus.
  • „Luceafărul” este o poezie de Mihai Eminescu.

Alt exemplu:

  • Mihai Viteazul a fost primul domnitor care a unit cele trei ţări române.
  • „Mihai Viteazul” este un film regizat de Sergiu Nicolaescu.

Aldinele şi ghilimelele nu se bat între ele, pentru că au semnificaţii diferite. Poţi eventual în loc de ghilimele să marchezi titlul unei opere cu caractere cursive, dar nu poţi lăsa titlul nemarcat. — AdiJapan  6 iunie 2006 07:36 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Format:Știațică-luni[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Format:Știațică-luni propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Format:Știațică-luni până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. KeshetSven (talk) 15 februarie 2014 07:44 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Format:Știațică-vineri[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Format:Știațică-vineri propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Format:Știațică-vineri până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. KeshetSven (talk) 15 februarie 2014 07:44 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Format:Știațică-duminică[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Format:Știațică-duminică propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Format:Știațică-duminică până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. KeshetSven (talk) 15 februarie 2014 07:45 (EET)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Vitrina Advertising[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Vitrina Advertising propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Vitrina Advertising până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 29 iulie 2014 18:02 (EEST)[răspunde]

Propunere pentru ștergere a paginii Wikipedia:Prota padzinâ[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Wikipedia:Prota padzinâ creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Wikipedia:Prota padzinâ până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. XXN (discuție) 25 septembrie 2014 17:53 (EEST)[răspunde]