Discuție Utilizator:188.26.86.172

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Galbeni (Nicolae Bălcescu), Bacău, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! 投げ (discuție) 16 aprilie 2019 19:15 (EEST)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.
...nu pare a fi constructivă... Cu puțină atenție se poate observa că lasă libertatea wikipedistului să-și susțină afirmația cu o sursă. Dar dacă unii nu au nevoie de surse ca să-și susțină afirmațiile... nu pot stat în calea fericirii lor.
Nu prea înțeleg de ce ați atașat un pătrățel în titlu. Vă pregătiți de sancțiuni? Mai ales din alea multiple cum sunteți obișnuit? Sau nu există prezumția de nevinovăție? Drăguțule... 188.26.86.172 (discuție) 16 aprilie 2019 19:23 (EEST)