Sari la conținut

Discuție Format:Populație Norvegia

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 2 ani de DariusConopidovici

Stie cineva cum pot modifica tabelul acesta pentru a putea actualiza datele?! DariusConopidovici (discuție) 16 noiembrie 2021 22:53 (EET)Răspunde

@DariusConopidovici: Din pagina Innbygda (Trysil) formatul este apelat așa: {{populație Norvegia|1133}}. Acest „1133” este parametrul transmis către format. Observați că formatul returnează cifra populației în funcție de parametrul transmis. De aceea, ați putea căuta în sursa formatului parametrul 1133 (în stânga egalului) și actualiza acolo populația (în dreapta egalului).
Dar! Cred că acesta nu e modul corect de a actualiza populația. Veți observa că după ce efectuați modificarea descrisă mai sus recensământul și referința (sursa raportată în articol) rămân a fi recensământul din 2013, or noua valoare pe care doriți să o introduceți e din 2021. Eu vă recomand să modificați direct în articol atât populația, cât și anul recensământului și referința – cu o modificare de genul ăsta.
Spor. //  Gikü  vorbe  fapte  17 noiembrie 2021 00:28 (EET)Răspunde
Mersi fain! Da, am facut niste teste si adevarat, datele vin direct din SSB (www.ssb.no), si se refera la estimarile din 2013 (codul de localitate pentru Innbygda este 1133).
Presupun ca se pot importa estimarile pentru fiecare localitate, cumva programatic, dar momentan pot edita manual unde am de scris.
PS: Nu mai scrie la persoana II-a plural, ca nu e cazul :) DariusConopidovici (discuție) 17 noiembrie 2021 00:35 (EET)Răspunde