Discuție Format:Articol orthodoxwiki

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

@Sîmbotin: în încercarea de a nu permite ca un lucru nu prea semnificativ cum este un format să deterioreze relațiile dintre noi, consider că este oportun să readuc formatul la starea sa de dinainte de intervenția mea (ceea ce am și făcut acum). Totuși, pentru viitor, cred că oricum va avea acceași soartă, dar așa cum nu este critic și strict neapărat să reducem din numărul formatelor acum imediat, din partea mea e OK să mai stea. Aș mai remarca doar că aspectul său nu e cel mai potrivit pentru un format clasic de atribuire pe Wikipedia (mă refer la prezența părților „modifică pagina” și „modificat ultima oară...”). --XXN, 9 ianuarie 2016 20:32 (EET)

@XXN: îmi pare rău, dar între noi are loc un fel de „dialog al surzilor”. Repet pentru a nu știu câta oară: este dreptul și părerea dvs. de a uni formatele respective, dar în etichetele respective pe care le-ați adăugat scrie: „Vedeți detalii în pagina de discuții”, iar ambele pagini de discuții (Discuție Format:Articol orthodoxwiki și Discuție Format:Orthodoxwiki) erau goale! Eu asta am cerut, să scrieți un motiv, cât de mic, pentru unirea respectivă. L-ați scris mai târziu, dar pe pagina dvs. de discuție: „Mi se pare evident că sunt două formate destinate pentru același scop, la care doar aspectul și formularea mesajului diferă”. Nu era mai simplu dacă îl scriați aici? Am insistat pentru scrierea unui motiv, nu atât pentru mine (mi-e indiferent dacă formatele vor fi unite sau nu), ci pentru alți wikipediști eventual interesați de această chestiune. Este un caz oarecum similar cu cel dezbătut la Cafenea (Wikipedia:Cafenea/Arhivă/2015/octombrie#Etichetare cu PDVN) referitor la punerea formatului {{PDVN}} fără a se menționa în pagina de discuții care sunt motivele.
Știți că apreciez foarte mult activitatea dvs. la Wikipedia și sincer îmi pare rău de acest schimb de replici cam înțepate între noi, dar e vorba de apărarea regulilor și cutumelor Wikipediei. Numai bine, --Bătrânul (discuție) 9 ianuarie 2016 21:13 (EET)