Sari la conținut

Discuție Categorie:Fotbalişti români

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Silenzio76

Ia, uite ce am găsit aici!!! O întreagă listă de oameni, care nu au ce căuta în această enciclopedie, neîndeplinind condiţiile de notabilitate ale sportivilor, atleţilor, etc :))

Sportivi

Sînt notabili sportivii şi antrenorii care au participat la competiţii în cadrul diviziilor profesioniste sau la competiţii de nivel echivalent la sporturile în care nu se organizează divizii (înot, golf, tenis etc.). De asemenea, sînt notabili sportivii şi antrenorii care au participat la competiţiile de cel mai înalt nivel în sporturile de amatori, campionate europene, mondiale şi olimpice, cu condiţia să îndeplinească criteriul general de notabilitate (existenţa surselor).

Turneele individuale organizate pentru jocuri ca şahul, bridge, poker şi altele nu asigură un nivel suficient de notabilitate participanţilor şi adesea nici chiar cîştigătorilor, cu excepţia evenimentelor celor mai prestigioase.

Cele bune, --Silenzio76 (discuţie) 11 februarie 2010 22:24 (EET)Răspunde

Sînt notabili sportivii şi antrenorii care au participat la competiţii în cadrul diviziilor profesioniste. Cum Liga 1 (Divizia A) este o divizie profesionistă de fotbal, şi acelaşi lucru putem spune şi despre Liga a II-a, fotbaliştii sunt notabili conform politicii Wikipediei. Dacă verifici versiunea wikipediei în engleză, găseşti cel puţin 300.000 de articole despre fotbalişti, indiferent dacă sunt din liga a VI-a engleză sau Liga a II-a.— Ionutzmovie discută 12 februarie 2010 23:34 (EET)Răspunde

Mda ... mă scuzaţi, că am interferat ... am uitat că pe Wikipedia toată lumea e notabilă! E ultima dată când mă mai amestec în astfel de discuţii. Pe cuvânt!!!!! --Silenzio76 (discuţie) 12 februarie 2010 23:59 (EET)Răspunde