Discuție:Winston Churchill

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Acest articol a ocupat locul I la secțiunea societate, în cadrul ediției din martie 2012 a concursului de scriere.

ce cauta churchill la seria literatura? chiar ca nu inteleg nu a fost scriitor, poet sau eseist --Arado 23 septembrie 2005 21:07 (UTC)

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Vă rugăm se eliminați din articol legăturile la această imagine. Dacă doriți, puteți lua parte la discuția din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 7 aprilie 2008 05:44 (EEST)[răspunde]

Bibliografie suplimentară[modificare sursă]

Nu poate fi Articol Bun acest articol? eu cred că respectă criteriile!  Alex17nico  (discuție) 15 aprilie 2012 17:12 (EEST)[răspunde]

Acest laureat al premiului Nobel pentru Literatura, acest eliberator al popoarelor de sub opresiunea hitlerista sau japoneza, nu a fost cu nimic mai putin rasist decat marele sau dusman, Hitler. „Nu admit ca pieilor rosii din America sau populatiei negroide din Australia li s-ar fi facut un mare rau din cauza ca o rasa superioara, cea alba, le-a luat locul”.

Date suplimentare[modificare sursă]

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 10 februarie 2022 17:22 (EET)[răspunde]