Discuție:Valentin Iacob

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Valentin Iacob2007 în subiectul Raspunsuri la notificarile pentru articolul VALENTIN IACOB

Raspunsuri la notificarile pentru articolul VALENTIN IACOB[modificare sursă]

1. Referitor la propunerea de stergere rapida pe criteriul A7 - nicio indicație a importanței persoanei, propusa de Can you escape pe 21 mai 2019 20:09 (EEST) - ea este total nerezonabila.

Valentin Iacob este un poet de notorietate si notabil al generatiei sale 90-iste si binecunoscut al Romaniei, un poet cu premii nationale valoroase. Un poet cu activitate internationala (din pacate, articolul Valentin Iacob e incomplet)

Si activitatea de 25 de ani ca jurnalist cultural la revista Formula AS, a lui Valentin Iacob, cu nenumarate interviuri cu plasticieni si cu scriitori - a facut din el un jurnalist de elita al Romaniei, binecunescut.

2. De aceea, faptul ca un editor a depistat in mod mecanic ca apar cateva randuri din CV-ul din articol si pe site-ul AS (violarea drepturilor de autor), e normal. Iar repetitia era de neevitat: sunt cateva date strict biografice - locul nasterii, studii etc.

Reprosul bibliografiei incomplete e iar de nesustinut: ea e trecuta complet in corpul articolului Valentin Iacob

3. Cum intr-adevar articolul Valentin Iacob nu e inca in forma standard (voi invata) de aici apare si abuzul de citate.

4. Oricum, propunerea de stergere a articolului Valentin Iacob, e dintre cele mai dure si cea mai grabite constatii ale poetului si jurnalistului elita Valentin Iacob. Cel supranumit Celine al poeziei romanesti.

Asa ca va multumesc pentru intelegere si va rog pentru ajutor ca sa pot redacta pana la capat un articol dupa toate standardele dvs. Valentin Iacob merita sa fie in Wikipedia. Cu multumiri, Valentin Iacob2007 (discuție) 22 mai 2019 08:14 (EEST)Răspunde