Discuție:Trooper

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Pentru ca o formaţie să merite un articol în Wikipedia este nevoie ca formaţia să fi scos cel puţin un album sau să fi devenit celebră din alte motive. Articolul trebuie să reflecte aceste aspecte. — AdiJapan  27 iunie 2006 07:04 (EEST)

Trooper au scos mai mult de un album, din câte ştiu eu. Autorul articolului a inserat un mic comentariu în el, cred că o să adauge mai târziu informaţiile care lipsesc. --Horia S 27 iunie 2006 11:04 (EEST)

Drepturi de autor, stil[modificare sursă]

Textul introdus recent este copiat de aici. Situl trupei nu spune nicăieri că permite copierea materialelor în orice scop, deci copyright-ul se consideră implicit.

În plus, tonul textului este nepotrivit pentru o enciclopedie.

Ambele probleme se pot rezolva rescriind fragmentul respectiv şi păstrînd numai acele informaţii enciclopedice.

Îmi pare rău pentru mesajele acestea de gen Gică Contra. N-am nimic cu trupa, doar vreau să respectăm regulile şi stilul. — AdiJapan  27 iunie 2006 15:42 (EEST)

Încă ceva: există butonul de previzualizare. Nu e nevoie ca articolul să fie salvat pentru vedea cum arată. Salvînd pagina în mod repetat se umple istoricul ei de versiuni intermediare. De asemenea există o căsuţă de descriere a modificărilor. Ea trebuie completată ca să ştie lumea ce fel de modificări au fost făcute. — AdiJapan  27 iunie 2006 15:46 (EEST)

Ok, am înţeles, aşa am să fac.Miki 29 iunie 2006 01:30 (EEST)
Done! Acum cred că se poate şterge avertismentul cu violarea drepturilor de autor. Miki 2 iulie 2006 03:09 (EEST)