Discuție:Traian Atanasiu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Obiecţie la articol[modificare sursă]

Conţinutul a fost inserat în articol (titlul secţiunii este scris de mine)-- Pixi discuţie 9 iulie 2007 16:58 (EEST)[răspunde]

Mă adresez persoanei care a înserat această pagină şi nu ştiu ce formulă să folosesc.

Mă adresez unei persoane din umbră, necunoscută şi oarecum ostilă. Voi folosi totuşi o formulă politicoasă:

Stimaţi domni,

Doresc să vă trimit spre publicare în această pagină referitoare la mine hotărârea judecătorească prin care eforturile mafiei constănţene de a mă denigra şi chiar de a mă înlătura de la comanda Marinei Militare au fost dezamorsate după 6 ani de tribunale ale Curţii de Conturi. Cred că nu un reporter de moment, de talia autoarei articolului pe care îl citaţi ca element bibliografic, poate caracteriza activitatea unui amiral care a deschis drumul Forţelor Navale ale României spre NATO.

Dacă apreciaţi că documentul interesează, comunicaţi-mi acest lucru pe adresa de email: traian.atanasiu@rdslink.ro.

În mod normal cred că ar fi trebuit să îmi cereţi acordul pentru cele publicate şi mai ales pentru articolul anexat, nerelevant,denigrator, cu un conţinut întocmit de presa mafioţilor din Constanţa şi nu de ea. De altfel persoana respectivă nu mai există ca om de presă pentru că nu a fost aşa ceva. Vă consideram o instituţie serioasă, detaşată de cancanuri şi şuşanele politice. M-aţi convins de contrariul părerilor mele bune. Oricum, este alegerea dumneavoastră.

Viceamiral (r) Traian Atanasiu