Discuție:TPU.ro

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Război de reveniri[modificare sursă]

Constat un război de reveniri. Vă rog să argumentați aici relevanța/irelevanța enciclopedică, precum și verificabilitatea datelor care se tot șterg și se introduc. —Andreidiscuţie 29 noiembrie 2011 11:13 (EET)[răspunde]

Andrei, nu stiu de unde ideea cu "razboi de reveniri", ceea ce se vede aici este CLAR SPAM, definit in wikipedia, si cred ca tu cu drpeturile care le aici aici stii ce inseamana spam si publicitate la pagina personala . Am sa-ti pun aici doar cateva definitii, cu toate ca nu stiu de ce eu ca un simplu utilizator, trebuie sa-ti explic te ca moderator ce inseamna spam si politica wikipedia ! Tu nu conosti politica wikipedia ? uite aici cateva definitii : "Wikipedia is not a web directory (WP:NOTDIR) or a repository for links (WP:LINKFARM)" http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Spam http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:What_Wikipedia_is_not#Wikipedia_is_not_a_soapbox http://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Ce_nu_este_Wikipedia#Wikipedia_nu_este_o_tribun.C4.83 citeste despre "autopromovare" Vrei mai multe "dovezi" ..pot sa-ti aduc , dar la ce folos ? Adica CHIAR NU VEZI ? oricum o sa solicit pe wikipedia in engleza ca vad ca aici nu exista "lege" ca de altfel in toata Romania, analizarea acestei pagini .

Inca odata nu-i vorba de nici un razboi, nu cunosc proprietarul, nu cunosc detalii, NU MA INTERESEZA, ceea ce vad e doar faptul ca aceasta pagina corespunde tiparului de SPAM in definitia wikipedia si incalca politicile wikipedia. Atat. Multumesc Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Uneedk (discuție • contribuții).


Salut Andrei, Am analizat in deaproape aceasta pagina si ea incalca Politicile Wikipedia, bentru ca prin intremediul acestei pagini se face publicitate la site-ul respectiv. Eu am avut la fel 2 web-siteuri care existau in Wikipedia in versiunea engleza si adminii de acolo le-au sters pe exact aceleasi motiv. de 2 ori si chiar si blocat contul chiar daca am explicat ca este pur s simplu O DESCRIERE a ceea ce cuprinde acel site, structurat EXACT ca si aici. Asta inseamana ca in versiunea in lb romana este permis sa faci publicitate la web site-ul tau ? cool ! Am sa adaug vreo 3-4 !

)

Glumeam, doar sa atrag atentia ca aceasta pagina este "PUBLICITATE" si incalca politicile wikipedia

Thx Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Uneedk (discuție • contribuții).