Discuție:Supernovă din apropierea Pământului

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Supernovă din apropierea Pământului este un subiect de care se ocupă Proiectul Astronomie, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre astronomie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

supernova descoperita se afla la cca 50 milioane ani -lumina de terra.(asa s a afirmat in comunicatele mass-media)daca galaxia noastra are 100.000 a.l.,iar galaxia vecina,marele nor al lui Magelan este la 700.000 a.l.,atunci aceasta supernova este f.f. aproape de noi....cam la vre o 1000 de galaxii distanta...!este o concluzie total aiurea,ca de la o asa distanta sa ne afecteze pe noi...nu ne a ucis supernova din 1054 din constelatia Crabului aflata la 6500 a.l.!este corect nota de la inceputul paginii,efect poate avea doar o explozie aflata in limita a 100-300 a.l.

Acest text a fost introdus de Alan554 în cadrul articolului. L-am șters de acolo și l-am introdus aici pentru... cercetări viitoare!!! --Terraflorin (discuție) 23 ianuarie 2011 10:50 (EET)[răspunde]