Discuție:Schimbător de căldură

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Steaua articolelor de calitate Schimbător de căldură este un articol de calitate; acesta, sau o versiune anterioară a acestuia, a fost identificat ca fiind unul dintre cele mai bune articole produse de către comunitatea Wikipediei. Articolul este încă deschis îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că îl puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
Premiul I științe.png
Acest articol a ocupat locul I la secțiunea științe, în cadrul ediției din martie 2010 a consursului de scriere.
9 septembrie 2011 Propunere articol de calitate Promovat


Bibliografie și lectură suplimentară[modificare sursă]

Pe Wikipedia nu orice lucrare la temă este „bibliografie”. Bibliografia cuprinde exclusiv lucrările citate în mai multe note. Cele citate o singură dată apar doar în note, iar cele necitate apar la lectură suplimentară.

Lucrările trecute în data de 15 iulie 2019 la lectură suplimentară nu sunt necunoscute/ignorate. Materia din ele se regăsește în lucrarea din bibliografie:

  • Bazil Popa și colab. Manualul inginerului termotehnician (MIT), București: Editura Tehnică, 1986

care este mai nouă și conține un consens academic, nu este doar o lucrare de autor, motiv pentru care a fost folosită la citări. Literatura în domeniu este destul de bogată. Bibliografia s-a bazat pe o selecție semnificativă, iar lucrările mai vechi nu este cazul să fie doar adăugate acolo, căci bibliografia nu este o listă de lucrări din domeniu. O asemenea listă se găsește în toate cataloagele universităților de profil, folosind facilitatea de căutare. --Turbojet  15 iulie 2019 23:04 (EEST)