Discuție:Propagandă

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Întrebare: De ce când dau căutare pentru cuvântul Propagandă, pentru a revedea acest articol, în lista de articole afişată în urma căutării nu apare şi acest articol. Ca să intru în el trebuie să selecţionez Propagandă revoluţionară, din care, de la termenul Propagandă, pot ajunge aici. Este poate o defecţiune în sistemul de găsire a articolelor?

Nu mă pricep. Mulţumesc anticipat pentru o lămurire din partea celor mai pricepuţi decât mine. --Miehs 4 februarie 2006 12:44 (EET)

Mda, funcţia de căutare are slăbiciunile ei şi asta este una din ele: în momentul în care creezi un articol, mai trece un timp până să fie indexat. Şi se pare că acest proces ia un timp destul de mare: de exemplu acest articol l-ai creat acum 5 zile şi încă nu este disponibil via căutare. O altă slăbiciune este aceea că funcţia de căutare nu face diferenţa între diacritice şi fără: de exemplu în momentul în care Propagandă va fi găsibil, dacă vei căuta "Propaganda", nu va fi găsit articolul (care e scris cu diacritice); în acest caz deocamdată cel mai bine este crearea unui redirect de la "Propaganda" la "Propagandă". --Vlad|-> 4 februarie 2006 14:06 (EET)

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 25 ianuarie 2007 00:20 (EET)

Minciuni[modificare sursă]

Referitor la propaganda din RSR: la un moment dat minciunile propagandei oficiale deveniseră fanteziile unei persoane sau grup de persoane care pierduseră contactul cu realitatea. Propaganda eșuează în momentul în care majoritatea populației își poate da seama cu ușurință că regimul îi minte sistematic, ca și cum ei ar fi copii tâmpiți și n-ar putea pricepe realitatea.

Din experiența mea, propaganda comunistă era minciună-minciună-minciună-dat vina pe capitaliști. Propaganda vestică e mult mai rafinată: fapt real-fapt real-fapt real-dorință. Vedeți de exemplu [1].

Deci:

  • când cineva face propagandă cu conspirația mondială iudeo-masonică, astea sunt lucruri care nu pot fi verificate de oamenii de rând;
  • când cineva face propagandă cu RSR a atins cele mai înalte culmi de progres și civilizație, astea sunt lucruri care pot fi verificate de oamenii de rând și erau în mod clar verificabil false. Tgeorgescu (discuție) 21 noiembrie 2020 23:33 (EET)