Discuție:Optimizare pentru motoare de căutare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Denumire[modificare sursă]

Propun ca paginii să i se schimbe denumirea în Optimizare pentru motoare de căutare. Din curiozitate m-am uitat la articolele în alte limbi ale acestui subiect și doar al nostru și cel ceh aveau titlul în engleză, deci consider că nu exagerez cerând acest lucru. Denumirea actuală reprezintă un jargon(jargonul este un limbaj specific anumitor categorii sociale, care reflectă dorințele celor ce-l vorbesc de a se distinge de marea masă a vorbitorilor și care se caracterizează prin abundența cuvintelor și expresiilor pretențioase, deobicei împrumutate din alte limbi, sau a celor de îngustă specialitate) și consider că jargoanele nu trebuiesc încurajate.--Bogdan29roman (discuție) 15 august 2011 21:20 (EEST)

Revizuire a calității informației[modificare sursă]

În acest moment am găsit greșeli gramaticale, inconsitență în limbaj, foarte multe link-uri către agenții web care vor să obțină diverse beneficii. Propun să monitorizăm constant această pagină și să ne asigurăm că se va folosi un limbaj coerent, corect, cu informații actualizate și relevante.

De asemenea, ar fi indicat să votăm un set de reguli pentru actualizarea acestei pagini. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Dave007 (discuție • contribuții).

Nu se votează reguli pentru pagini individuale, ci se respectă politicile Wikipediei: WP:VER, WP:PDVN, WP:FCO. Dacă se urmează pașii din îndrumările către care trimit formatele de întreținere, e un început. —Andreidiscuţie 30 ianuarie 2015 17:27 (EET)