Discuție Utilizator:92.80.231.144

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Câteva informații interesante despre SEO, părerea mea, ar trebui adăugate.

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) este un filtru, un proces de analiză sau mai bine zis, un control de calitate al siteului. Procesul de optimizare SEO favorizează afișarea unui site în motorul de căutare pe anumite cuvinte cheie (keywords). Dacă un site îndeplinește condițiile impuse de motorul de căutare, atunci pe un set sau pe un cuvânt cheie va fi afișat în fața altor competitori. Acest control de calitate numit SEO a început să fie explotat de webmasteri încă din anul 1990. De-a lungul timpului acest proces a fost îmbunătățit și actualizat periodic, mai ales datorită faptului că administratorii de websiteuri au început să exploateze erori, buguri sau să folosească practici de tip hack (black hat – pălărie neagră) pentru a ridica un site în motorul de căutare. Prin optimizare SEO poți să avansezi în rezultate, să primești trafic relevant din partea publicului țintă, să ajungi să concurezi cu firmele mari și desigur, să influențezi numărul de vânzări și să micșorezi costurile de promovare.

Sursa: https://vaspavitconsulting.ro/2017/02/21/optimizare-seo-servicii-seo-de-ce-este-atat-de-importat/ "Optimizare SEO – De ce este atât de important?"

Mai este și info despre rankbrain "FAQ: All about the Google RankBrain algorithm" http://searchengineland.com/faq-all-about-the-new-google-rankbrain-algorithm-234440