Discuție:Mirel Rădoi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Am foarte mare impresia ca acest articol, datorita faptului ca a fost modificat brusc prin adaugare de mult text, poate fi o violare a drepturilor de autor. Din nefericire nu am gasit sursa pe Internet, asa ca pana nu se confirma aceasta afirmatie, nu mai sterg articolul. Insa el trebuie curatat, wikizat si adus la o forma enciclopedica. Orioane -msg- 24 februarie 2006 14:34 (EET)[răspunde]

Caracter (sau lipsa de)[modificare sursă]

"[...]Mirel pare un om deloc arogant[...]"

Asta e articol enciclopedic??? Unde este PDVN? --Strainu 17 august 2006 18:34 (EEST)[răspunde]

Eliminare paragaraf ce nu respectă PVDN[modificare sursă]

Momentan, doar am marcat ca invizibil acest paragraf (paragraful ==Caracter==). Sunt şi eu de acord că nu respectă PVDN şi de aceea propun eliminarea paragrafului:

  • Caracter

Despre personalitatea lui Mirel Radoi s-a vorbit mult, mai ales de cand a ajuns capitanul Stelei. In emisiunile televizate, in interviuri, sau in relatiile cu colegii de echipa, Mirel pare un om deloc arogant, asa cum s-a scris despre el, dimpotriva, chiar foarte deschis si volubil fata de oricine. El insusi afirma ca “impresia asta pe care o au unii despre mine, ca bat, ca injur, ca fac scandal, a fost creata de ziaristi, dar nu este asa. Nu sunt deloc arogant, poate doar mai impulsiv, mai iute la manie, dar nu tin la suparare, sunt intelegator si uit. Si iert repede.” Insa multi oameni de acasa, din Turnu-Severin, si nu numai, sustin ca din baiatul civilizat, respectuos si chiar timid care era inainte de a ajunge la Steaua, Radoi a ajuns un individ artagos, superior, sfidator. Profesorii pe care i-a avut la Scoala 11, isi amintesc ca Mirel era atat de fragil incat izbucnea in plans la cea mai mica observatie. In schimb, in 2001, in primul sezon la Steaua, Radoi a fost implicat in doua incidente destul de grave : prima data a fost acuzat de un tanar din Severin ca a incitat o gasca de prieteni sa-l bata mar intr-un local. Acesta a depus o plangere, dar nu s-a facut nimic. Al doilea eveniment este un accident rutier petrecut la intrarea in Severin cand un biciclist a fost acrosat de un Porsche apartinand jucatorului. Victima a ajuns la spital cu leziuni serioase, cel mai grav fiind ca a orbit. Tatal lui Mirel a sustinut apoi ca el se afla la volan, iar dosarul a fost pana la urma musamalizat. Dupa aceste evenimente, singurele incidente s-au petrecut pe terenul de fotbal, cel mai recent fiind bataia din amicalul cu Steaua Rosie Belgrad, initiata de capitanul Stelei. Pana la urma, toate acestea ar putea fi doar zvonuri lansate de adversari, menite sa-l denigreze in ochii suporterilor.

Sica 6 octombrie 2006 14:20 (EEST)[răspunde]

Mda, e neenciclopedic, cel putin in forma asta.--Alex:D|Mesaje 6 octombrie 2006 14:45 (EEST)[răspunde]