Discuție:Luca Trandafir

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 3 ani de Luca Trandafir Fan în subiectul Părere privind propunerea pentru ștergere a paginii


Unele fișiere de la Commons folosite pe această pagină au fost propuse pentru ștergere rapidă[modificare sursă]

Următoarele fișiere de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină au fost propuse pentru ștergere rapidă:

Puteți vedea motivele ștergerii în paginile de descriere de mai sus. —Community Tech bot (discuție) 25 iunie 2020 00:22 (EEST)Răspunde

Părere privind propunerea pentru ștergere a paginii[modificare sursă]

Pagina aceasta a fost propusa pentru stergere din cauză că din Bibliografie nu reiese caracterul notabil a subiectului. Este putin jenant sa sti ca persoana despre care este scris acest articol este considerata ne-notabila, chiar si in urma informatilor despre rezultate sportivului Luca Trandafir in concursuruile internationale si despre faptul ca este unul dintre singurii 2 reprezentanti ai României in aceasta compentitie internationala, chiar mondiala din sectiunea "Bibliografie".
Chiar mai mult: nici informatile luate de pe site-ul oficial, informatile scrie chiar de persoana despre care este acest articol nu sunt de incredere.
E drept: sunt autorul acestui articol si lupt pentru pastrarea lui (chiar daca nici macar nu am intalnit vreodata persoana despre care este scris articolul si nu am niciun beneficiu). Dar ar fi normal daca si administratorii care au propus pentru stergere aceasta pagina si au introdus etichetele ar studia cu mai mare atentie de ce este aceasta persoana notabila. Adica, dupa parerea me (nu stiu cum interpreteaza altii), ajunge faptul ca persoana despre care este pagina se lupta cot la cot cu straini, avand in vedere ca in România nu prea sunt conditii de precticare a acestui sport. Repet: este parerea me, probabil subiectiva. Dar sa spun drept: nici interpretarea administratorilor despre articol nu este prea obiectiva.
Freeride Fan (discuție) 17 iulie 2020 09:01 (EEST), autorul articolului Luca TrandafirRăspunde