Discuție:Lista filmelor cu cele mai mari încasări în România

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 9 ani de Terraflorin în subiectul Probleme articol
Articolul Lista filmelor cu cele mai mari încasări în România este un subiect de care se ocupă Proiectul Film, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre filme și seriale de televiziune Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Probleme articol[modificare sursă]

Am adăugat formatul {{referințe}} deoarece trebuiesc adăugate și alte surse de încredere în afară de CineMagia (site care se bazează și pe voluntariat wiki)--_florin DF 24 august 2014 12:39 (EEST)Răspunde

Inafara de CineMagia si CinemaRx, nu exista alte siteuri de box office in Romania si pe mine asta ma intereseaza, nu cati spectator sau telespectatori a avut filmu. Daca gasesti alta sursa esti mai mult ca bine venit sa ajuti dar pagina ii facuta dupa cea mai buna sursa posibila din Romania, la fel cum majoritatea continutului din List of highest-grossing films este bazata pe Box Office Mojo, dar spre deosebire de americani noi nu avem prea multe surse de informatii. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de DCF94 (discuție • contribuții).

This page needs a tidy up. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 81.106.30.36 (discuție • contribuții).