Discuție:Listă de festivaluri din România

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag map of Romania.svgArticolul Listă de festivaluri din România este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ListăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Listă pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Curățenie[modificare sursă]

Față de cum arăta lista la începuturi și de care era intenția inițială, lista a fost populată în ultimul an cu numeroase legături externe, astfel încât arată a catalog de reclame. Am să elimin în curând intrările fără notabilitate evidentă și incluse doar ca legături externe. —Andreidiscuţie 10 aprilie 2013 19:52 (EEST)

"Se vrea" cam multe pe-aici, dar ar trebui să mai ai și niște PRIORITĂȚI, fără de care degeaba te iei după ce vrea cutare sau cutare, pentru că nu mergi in nicio direcție; iar prioritatea numărul 1 ar trebui ca articolul să informeze cititorii... --193.231.148.203 (discuție) 15 aprilie 2013 08:15 (EEST)
Eu cred că putem fi mai relaxați cu festivalurile. Sunt evenimente culturale și probabil că toate sunt menționate măcar prin presa locală. E mult de lucru și numai pentru căutarea de referințe pentru ele. În timp adunăm și referințe. —  Ark25  (discuție) 17 ianuarie 2014 23:29 (EET)