Discuție:Lajumate.ro

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Intenționăm în următoarele zile să introducem și informații enciclopedice despre acest business. Care ar fi termenul limită pentru a face acest lucru? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Matei Fuioagă (discuție • contribuții).

@Matei Fuioagă: Vă rugăm să citiți Wikipedia:Ștergere, Wikipedia:Notabilitate și Wikipedia:Spam. Dacă informația nu respectă criteriile date, articolul nu poate fi păstrat.-- Alex Nico  (mesaj) 17 iunie 2019 14:24 (EEST)[răspunde]


"- Trebuie pus(ă) în formatul standard. Marcat din iulie 2019. - Are bibliografia incompletă sau inexistentă. Marcat din iulie 2019." - ce ar trebui să fac, mai exact, în legătură cu aceste două? Mulțumesc anticipat! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Matei Fuioagă (discuție • contribuții).

Dați click pe linkurile din acele formate de întreținere și veți ajunge la paginile de îndrumare Wikipedia:Manual de stil și Wikipedia:Citarea surselor.
De asemenea, aveți și la începutul paginii dvs. de discuții o serie de linkuri utile în acest sens.
În altă ordine de idei, formatele de întreținere din articol nu vă sunt adresate dvs. personal, ci au rolul de a atenționa și alți utilizatori să contribuie la îmbunătățirea articolului Lajumate.ro. --Bătrânul (discuție) 8 iulie 2019 21:51 (EEST)[răspunde]