Discuție:Ioan Petru Culianu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Care este legatura dintre Garda de fier si extrema dreapta, pe de-o parte si K.G.B. si securitate, pe de alta parte. Ioan Petru Culianu a fost ucis de comunisti. Garda de fier nu a fost niciodata comunista.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.105.136.70 (discuție • contribuții).

Nu exista niciun indiciu ca ar fi fost ucis de cadre din Securitate (fosta Securitate) sau de catre extremisti de vreun fel. Cazul a ramas pur si simplu neelucidat. au fost si ipoteze care au afirmat ca e vorba de un/o fost/a student/a... etc. 79.119.124.146 17 iunie 2008 21:24 (EEST)Niki Vranceanu[răspunde]

Precizarea acelor "toate indicii" (cu acel "si" teribil), sau macar a unui minim argument, a scapat celui care a facut mentionarea. Oricum, "presupunerea" insulta chiar si inteligentele de nivel scazut. Pe de alta parte, a pune etichete (cu nume si calificative prefabricate) nu inseamna nici cunoastere, nici logica. De ce oare cazul a ramas neelucidat ?!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 193.230.3.135 (discuție • contribuții).

Date suplimentare[modificare sursă]