Discuție:Inspectoratul Muzicilor Militare

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Rog ajutorul unui editor cu experienta pentru corectarea acestei pagini, este prima mea contributie la Wikipedia. Multumesc, Mihai p2 (discuție) 14 ianuarie 2014 22:00 (EET)[răspunde]

Salut și bun venit la Wikipedia! Am remarcat noul articol creat de Dvs. și trebuie să zic că e un început foarte bun! Îmi place că ați deprins ușor structura unei pagini wikipedia (legăturile interne, bibliografia, vezi și, categoriile...) și îmi mai place că nu ați făcut un simplu copy-paste din articolul-sursă, dar ați depus un efort de reformulare. Documentarea proprie este un lucru apreciat în comunitatea noastră. Nu cred că vă deosebiți mult de un editor cu experiență ;)
Unica remarcă pe care voiam s-o fac ținea de introducere, dar văd că ați adăugat-o între timp. Totuși, vă rog să evitați introducerea de legături externe în conținutul articolului - acestea își au locul strict în secțiunea „Legături externe” care trebuie să fie plasată undeva jos (vedeți acest exemplu: Tigru).
Vă mulțumesc pentru implicare și vă aștept cu noi contribuții! Cu stimă, //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 14 ianuarie 2014 22:14 (EET)[răspunde]

Multumesc pentru aprecieri, sunteti foarte amabil. Am facut modificarea cu Legaturi Externe, le-am mutat la capatul paginii, inainte de Categorie. As mai avea cateva nelamuriri:

  1. Daca sursa textului este un articol extern (aproape integral), ce-ar mai ramane de trecut la Bibliografie? (din ce am citit prin politicile Wikipedia, indicarea surselor este foarte importanta)
  2. Exista vreun format standard pentru introducerea datei? Am remarcat ca am in articol atat "1 iulie 1831" cat si "11.10.2007", oare este in regula asa?
  3. Este vreo problema daca nu folosesc diacritice in paginile de Discutie? (imi sunt destul de incomod de introdus).

Daca este posibil, haide sa ne tutuim, nu am decat cativa ani in plus, si plurarul de politete ma face sa ma simt batran :)

Multumesc inca o data pentru indrumari, --Mihai p2 (discuție) 14 ianuarie 2014 22:56 (EET)14 ianuarie 2014 22:55 (EET)[răspunde]

Ai dreptate, indicarea surselor este unul din criteriile-cheie ale calității informațiilor pe aici. Nu contează numărul lor, contează ca toate informațiile înșirate în articol să poată fi verificate în bibliografia sau referințele bibliografice pe care le furnizezi. În ce privește formatul datei, urmăm exemplul enciclopediilor obișnuite: 14 ianuarie 2014.
La restul întrebărilor răspunsul meu este „Da” :) Cu bine! //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 14 ianuarie 2014 23:23 (EET)[răspunde]