Discuție:Gelu Vlașin

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mie cam îmi miroase a autopromo acest articol, vouă nu? --Vlad 12 septembrie 2005 15:13 (UTC)

Si care-i problema ?! Datele pot fi verificate iar individul in cauza cred ca merita toate atentia. Este unul dintre scriitorii importanti ai literaturii romane de dupa revolutie. (Adrian)
Says who? Site-ul sau personal sau e o parere unanima? Mayuma24 septembrie 2005 13:44 (UTC)
Problema e că dacă cineva scrie un articol despre însuşi, prin faptul că paginile Wikipedia apar foarte sus într-o căutare pe Google, se poate bănui că respectiva persoana caută să-şi facă publicitate pe gratis, şi în al doilea rând dă dovadă de lipsă de modestie. Dacă este un autor important de după revoluţie, înseamnă că va fi cineva care îl va fi citit şi va fi considerat că merită să facă un articol despre el. --Vlad 24 septembrie 2005 13:49 (UTC)
Şi mai e o problemă, articolul e copiat cuvânt cu cuvânt de pe site-ul autorului. --Vlad 24 septembrie 2005 13:54 (UTC)
se pare ca si eu am o parere buna despre Gelu Vlasin (desi s-ar putea sa fiu subiectiv pentru ca il cunosc). Poate n-ar fi rau sa faceti o documentare mai pertinenta si apoi sa va exprimati. Oricum, daca voi considerati ca un scriitor nu merita promovat in timp ce toti cretinii au devenit "vedete" atunci inseamna ca nimic n-o sa se schimbe in tara asta (Mircea)
Problema este că Wikipedia este enciclopedie şi acest articol pare mai mult ca o serie de opinii personale ale unor critici. În primul rând, trebuie scris despre Vlaşin într-un stil biografic, şi după aia se poate scrie în articol păreri scurte ale unor critici. Vlaşin scrie foarte frumos, şi eu zic. Doar că trebuie să fie mai enciclopedic articolul. Să înceapă cu "Gelu Vlaşin este un scriitor român..." Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informaţia românilor. 26 septembrie 2005 08:40 (UTC)

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificaţi dacă legătura este într-adevăr indisponibilă şi reparaţi sau înlăturaţi legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:54 (EET)[răspunde]

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificaţi dacă legătura este într-adevăr indisponibilă şi reparaţi sau înlăturaţi legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:54 (EET)[răspunde]

Imagine nepotrivită[modificare sursă]

Propun scoaterea imaginii de pe pagină, deoarece este nepotrivită pentru un articol serios. Propun chiar ştergerea imaginii, deoarece nu are caracter enciclopedic. --Emily | disc. 1 august 2007 10:51 (EEST)[răspunde]

În regulă. Crezi că imaginea de la Wikisource se potriveşte mai bine? --Rebel 1 august 2007 10:53 (EEST)[răspunde]
Stă cu mâinile la gură în imaginea de la Wikisursă, de aceea consider că este la fel de nepotrivită. Mă întreb cum a stat la poza din buletin. Cred că este totuşi explicabilă poziţia, deoarece autorul este reprezentatul deprimismului şi poate vrea să transmită şi prin imagine acest lucru. Titlul ultimei sale lucrări (Ultima suflare) mi se pare potrivit pentru starea de spirit din imagini. Numai că Wikipedia nu trebuie să devină un loc potrivit pentru cei care vor să transmită stări de spirit. --Emily | disc. 1 august 2007 11:06 (EEST)[răspunde]