Discuție:Familia boierilor Budișteanu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 11 ani de Asybaris01 în subiectul Discuții origine pagină

Discuții origine pagină[modificare sursă]

!!! Această discuție a început pe pagina de discuții a comunei Bordei Verde.


- - - - - - - - - - - - - - -

Dragă Ovidiu

Mea culpa. Cred că am exagerat eu când am spus "personalități locale". De fapt este vorba doar despre una singură, clucerul Ioniță Budișteanu, din marea familie de boieri Budișteanu. Doar pentru el am de gând să creez o pagină separată, având în vedere și lipsa unei pagini Wiki dedicată acestei familii.

Mulțumesc și pentru că mi-ai spus cum să introduc "personalitățile locale", chiar nu știam cum se face. Pentru acestea (dacă o să identific vre-una) nu o să fac sigur pagini separate.

--Macreanu Iulian (discuție) 30 noiembrie 2012 14:40 (EET)Iulian MăcreanuRăspunde

Dupa cum arata articolul lui Ionita Budisteanu, mi-e teama ca nu e notabil pentru a avea un articol propriu. E discutabil, vom vedea reactia stergatorilor de articole. Asybaris aport 30 noiembrie 2012 22:04 (EET)Răspunde


- - - - - - - - - - - - - - -

Dragă Ovidiu

Din punctul meu de vedere articolul respectiv este, în acest moment, exact ceea ce scrie că este: „un ciot care are nevoie de ajutorul dumneavoastră”. Personal mi-aș fi dorit să fie doar un mic capitol al unor categorii bine dezvoltate cum ar fi : „Clucerii Țării Românești”, „Boieri Brăileni”, „Anul 1848 în județul Brăila” sau „Familia boierilor Budișteanu”. Dacă vor fi create, voi fi bucuros să contribui la ele, după posibilități. Din păcate aceste categorii nu există, indiferent din care rațiune, și cred că tocmai acesta este unul din rolurile celor care au în grijă proiectul Ro Wiki, de a stabili ce este necesar și relevant pentru proiect. Eu sunt un simplu contributor la Ro Wiki care am propus doar un posibil punct de plecare. Dacă se va considera de cei îndreptățiți că acest articol trebuie șters, eu nu am nici o problemă: este atât dreptul cât și responsabilitatea lor. Asta e regula jocului. Părerea mea personală este că ar trebui să i se dea șansa să beneficieze de ajutorul solicitat și să depășească statutul de ciot.

Mulțumiri încă odată pentru contribuțiile de la pagina Bordei Verde.


--Macreanu Iulian (discuție) 2 decembrie 2012 15:22 (EET) Macreanu IulianRăspunde

Am redenumit Ionita Budisteanu in Familia boierilor Budisteanu. Consider ca familia este cert mai notabila decat Ionita Budisteanu. Asybaris aport 5 decembrie 2012 09:46 (EET)Răspunde