Discuție:Everybody

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Audio-input-microphone.pngArticolul Everybody este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică pop, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre muzica pop Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
Symbol support vote.svgABAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa AB pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Articole bune Everybody a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Muzică și dans, având în vedere criteriile aferente articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia, iar dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.

Evaluat: 26 februarie 2013. (Versiunea evaluată).

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Everybody/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

Cuvântul impresionant se repera de mai multe ori, la fel și ideea conform căreia s-ar fi crezut că melodia este interpretată de cântăreață de culoare.— Ionutzmovie discută 18 decembrie 2011 20:31 (EET)

 1. Este bine scris.
  a (în proză): Symbol support vote.svg b (Manual de stil): Symbol support vote.svg
 2. Să prezinte informații corecte ce pot fi verificate.
  a (referințe): Symbol support vote.svg b (citează surse de încredere): Symbol support vote.svg c (fără cercetare originală): Symbol support vote.svg
 3. Acoperă bine subiectul.
  a (aspecte majore): Symbol support vote.svg b (se concentrează asupra subiectului): Symbol support vote.svg
 4. Nu încalcă PDVN.
  Prezintă diferitele puncte de vedere în mod cinstit: Symbol support vote.svg
 5. Este stabil.
  Nu există dispute etc.: Symbol support vote.svg
 6. Este ilustrat, dacă posibil, de imagini.
  a (au o licență adecvată): Symbol support vote.svg b (sunt relevante subiectului și sunt însoțite de descrieri adecvate): Symbol support vote.svg
 7. Per total:
  Aprobat/Respins: Symbol support vote.svg
  Pentru ca un articol din domeniul muzicii să poată obține statutul de AC, el trebuie să fie mult mai amănunțit. Sugestii: părerea cântăreței despre piesă, impactul asupra carierei, dacă a mai fost interpretat recent, etc.. Statisticile gen: clasat pe locul x în clasamentul y nu trebuie să fie cea mai cuprinzătoare secțiune; mai nimeni nu este interesat de ele în cazul unei melodii.— Ionutzmovie discută 26 februarie 2013 23:02 (EET)