Discuție:Drept

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Scale of justice 2.svgArticolul Drept este un subiect de care se ocupă Proiectul Drept, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre drept Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Top pe scala de importanță.

Timpul din perspectivă juridică[modificare sursă]

Introducerea acestui sub-capitol este bine venită, aducând informaţii judicioase asupra diverselor forme de termene, prezentate clar, evident din sursă competentă, informaţii care lipseau în articolul iniţial. Din punctul de vedere al unui anumit stil enciclopedist, contribuţia ar câştiga în calitate, dacă ar fi ceva mai concisă (în forma actuală reprezintă 1/3 din totalitatea articolului!). Mi-am permis să înlătur consideraţiile filosofice de la început, în rest, rog pe utilizatorul respectiv să recepteze cele spuse aici cu disponibilitate şi să reflecteze, dacă nu ar fi oportun să renunţe la datele de istorie, foarte interesante, dar în afara structurii şi economiei articolului. În capitolul de generalităţi sau în prezentarea succintă a diferitelor ramuri de drept nu s-au expus elementele de istorie, care cu siguranţă ar fi mărit volumul articolului de cel puţin zece ori. Cu un salut wikipedian, MobyDick, 17 noiembrie 2006, 13:30 (MET)

articol de slaba calitate[modificare sursă]

d.p.m., acest articol e de slaba calitate, incilcit, neclar si cu o exprimare romaneasca imposibila. de aceea mie imi pare total incomplet si neechilibrat. cine-l poate corecta, please, astfel ca sa-l inteleaga si cititorii normali? A. / 6 iunie 2007

Am pus eticheta de „ajutor” pe articol, poate astfel se va găsi mai repede cineva să-l corecteze. — AdiJapan  6 iunie 2007 14:52 (EEST)