Discuție:Delta Dunării

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag map of Romania.svgArticolul Delta Dunării este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

RO BV Margaretă 2.jpgArticolul Delta Dunării este un subiect de care se ocupă Proiectul Arii protejate, o încercare de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de zone naturale protejate Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Stock post message.svg De făcut pentru articolul Delta Dunării: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:
Logo CEE Spring
Acesta este unul din articolele despre natura și geografia din România înaintate la listele de articole pe țări în cadrul concursului Wikimedia CEE Spring 2016.

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:31 (EET)

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

cea mai mare colonie de pelicani se gaseste in delta dunárii --MihaitzaBot 5 februarie 2007 13:27 (EET)

SITE OFICIAL DE RUSHINE!!![modificare sursă]

Atrag atentia cunoscatorilor Deltei Dunarii, si autorilor Wikipedia, ca in josul articolului la "Link-uri" site-ul oficial al Deltei Dunarii este o marshavie daca o luam asa; nu se poate denumi site oficial, locul unde Future Real State sau cum se cheama, promoveaza activitati rushinoase de cazare, pescuit si alte activitati chiar daca cuprinde informatii utile despre Delta si arata actiuni marete de igienizare precum cele din anul 2004, Va rog sa schimbati denumirea de site oficial sau pur si simplu sa scoateti acest link. nu cred ca e demn de a promova un site comercial 100% intr-o biblioteca virtuala de nivelul Wikipedia. Un aparator al Deltei Dunarii. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 83.247.136.48 (discuție • contribuții).

Ceatalul Izmail sau Ceatalul Ismail ?[modificare sursă]

Cum este corect: ceatalul Ismail sau Izmail ? În articol apare forma "Izmail", care este și forma preponderentă pe site-urile și pe hărțile rusești și ucrainene. Pe de altă parte, în literatura româneasca antebelică și pe majoritatea hărților românești apare forma "Ismail". Cum e oare corect ? Problema vine de fapt de la denumirea orașului Izmail, de pe malul stâng al Dunării: când aparținea României se numea Ismail; acum fiind în Ucraina se numește Izmail. Având în vedere că Wikipedia promovează scrierea corectă, mi se pare foarte interesantă o discuție pe această temă. Aștept cu mult interes eventualele păreri ale colaboratorior Wikipediei. Sîmbotin (discuție) 7 septembrie 2009 17:05 (EEST)

Am așteptat „cu mult interes” timp de șase ani și jumătate... Nicio părere... Între timp am îmbătrânit... --Bătrânul (discuție) 21 martie 2016 21:31 (EET)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere rapidă[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere rapidă:

Puteți vedea motivul ștergerii în pagina de descriere de mai sus. —Community Tech bot (discuție) 27 martie 2019 17:51 (EET)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 27 martie 2019 20:21 (EET)