Discuție:Declarația drepturilor omului și ale cetățeanului

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Titlul articolului[modificare sursă]

Discuție mutată de la Discuție Utilizator:Sîmbotin

Vroiam să redenumesc articolul Declarația Drepturilor Omului și ale Cetățeanului în conformitate cu normele românești din DOOM. Mă puteți ajuta? Mulțumesc. SenatorulX (discuție) 6 august 2015 09:58 (EEST)

Dar care să fie noul titlu? --Bătrânul (discuție) 6 august 2015 10:39 (EEST)
Declarația drepturilor omului și ale cetățeanului. Conform DOOM, cap. 3.2, pct. 3, „se scrie cu majusculă numai primul element din numele proprii compuse care reprezintă... documente de importanță internațională ...”. Mulțumesc frumos. SenatorulX (discuție) 6 august 2015 11:05 (EEST)
Posibil să aveți dreptate, dar caut să mă implic cât mai puțin în redenumiri și modificări de articole, pentru a nu mai fi acuzat că „distrug Wikipedia”; bănuiesc că utilizatorul respectiv abia așteaptă să mă acuze de vandalism sau de „distrugere”. Ce pot să fac este să mut această discuție pe pagina aferentă articolului Declarația Drepturilor Omului și ale Cetățeanului și să fac propunerea de redenumire la începutul articolului respectiv. --Bătrânul (discuție) 6 august 2015 14:23 (EEST)
P.S. Articolul a fost inițiat (cu titlul actual) în februarie 2010 de către Mihai Andrei. Consider că ar fi corect să aflăm și opinia dânsului. I-am lăsat un mesaj pe pagina de discuție. --Bătrânul (discuție) 6 august 2015 14:30 (EEST)
Sunt de acord cu redenumirea. --Mihai Andrei (discuție) 6 august 2015 14:41 (EEST)