Discuție:Cristiano Ronaldo

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Merită adăugarea următoarei secțiuni în articol?--XXN (discuție) 29 iulie 2014 19:10 (EEST)[răspunde]

Subiect de vrăjitorie[modificare sursă]

2009[modificare sursă]

"Am fost angajat de cineva important să-l scot definitiv din fotbal pe Ronaldo. Este vorba de o fosta prietenă care provine dintr-o familie cu mulți bani. 30.000 de euro este suma pe care o voi primi. Jumătate am luat-o acum și jumătate o voi primi dupa ce îmi fac treaba. Acea persoană m-a sunat ca să mă felicite după ce Ronaldo s-a accidentat în meciul cu Marseille.

Ronaldo va fi mult timp accidentat. Va avea parte de accidentări mici, dar care îl vor ține mult timp fără să poată juca. Una din astea îl vor opri din joc cel puțin 4 luni. Însă, dacă i se întâmpla ceva, nu este vina mea. Acea persoana mi-a spus că vrea să-l vadă afară din fotbal"

—a spus Pepe.[1][2]

Cristiano Ronaldo s-a accidentat la glezna dreaptă în meciul jucat de Real Madrid împotriva echipei Olympique Marseille,[3] pe 30 septembrie, și a suferit o recidivă, la 10 octombrie, în timp ce evolua pentru naționala Portugaliei contra Ungariei, meci în care ar fi trebuit inițial să fie absent pentru o perioadă de trei până la patru săptămâni.

După ce starul madrilenilor a devenit indisponibil, un vrăjitor voodoo pe nume Pepe a dezvăluit că o fostă iubită de-a portughezului l-a plătit pentru a-i face probleme lui Ronaldo și anume acesta este motivul pentru care atacantul s-a accidentat.[1] Ulterior s-a descoperit că Paris Hilton este cea care a plătit vrăjitorul pentru a-l ”distruge” pe Ronaldo.[4][5][6] Atunci Ronaldo a s-a recuperat și a revenit în teren după 55 de zile, într-un meci cu FC Zürich.[7]

2014[modificare sursă]

”Știu totul despre accidentarea lui Ronaldo, eu am lucrat la ea. Vorbesc foarte serios. Am căutat patru câini și am realizat un spirit special, numit Kahwiri Kapam. În urmă cu patru luni, am promis că voi lucra asiduu pentru ca Ronaldo să nu joace la CM sau măcar să îl împiedic să joace împotriva Ghanei, iar cel mai simplu e să îi provoc accidentări. Nimeni nu poate vindeca această accidentare pentru că azi e în genunchi, mâine e în coapsă, poimâine cine știe unde. Totul e spiritual, nu fizic”

—a explicat vrăjitorul ghanez pentru postul de radio Angel FM.[8]

În februarie 2014 unul dintre cei mai cunoscuți vrăjitori din Ghana, Nana Kwaku Bonsam, al cărui nume se traduce ”Diavolul de miercuri”, a prezis că Cristiano Ronaldo, proaspăt câștigător al Balonului de Aur, ar putea rata Campionatul Mondial și că nu va putea evolua în meciul pe care Portugalia îl va disputa contra Ghanei pe 26 iunie în închiderea grupei G.

Declarația a venit la doar o zi după ce Federația Portugheză de Fotbal a recunoscut că starul lui Real Madrid se confruntă cu probleme medicale curioase, dar că se speră în recuperarea sa la timp pentru Campionatul Mondial.

Pe 12 iunie 2014, Ronaldo a părăsit în lacrimi terenul de joc la antrenamentul naționalei Portugaliei, după 15-20 de minute de la startul ședinței de pregătire, resimțind dureri la genunchiul piciorului stâng. Acesta a fost rapid bandajat, fiindu-i aplicată și o compresă cu gheață.[9][10][11][8]

Cu toate acestea, Ronaldo a jucat în toate cele trei meciuri ale Portugaliei din grupa G de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, marcând un gol în minutul 80', în ultimul meci contra Ghanei.[12] Totuși, surprinzător, Portugalia nu s-a calificat mai departe în optimi, fiind eliminată din faza grupelor.

Referințe[modificare sursă]

  1. ^ a b   Comentează și tu Ultimul update 5 nov 2009 (). „Efectul voodoo? Cristiano Ronaldo ar putea lipsi încă o lună | @ProSport”. Prosport.ro. Accesat în . 
  2. ^ „Real Madrid star Cristiano Ronaldo will be finished in football within four months, claims voodoo attacker | Mail Online”. Dailymail.co.uk. . Accesat în . 
  3. ^ „Blow for Real Madrid as Cristiano Ronaldo injury shows no improvement | Football”. theguardian.com. Accesat în . 
  4. ^ „Cristiano Ronaldo în pericol! Paris Hilton a angajat un vrăjitor voodoo pentru a-i distruge cariera”. GSP.RO. Accesat în . 
  5. ^ „Cristiano Ronaldo, atacat de vrajitoare - Fotbal - HotNews.ro”. Sport.hotnews.ro. Accesat în . 
  6. ^ „Report Claims Paris Hilton Is Behind Cristiano Ronaldo's Voodoo Curse”. Goal.com. . Accesat în . 
  7. ^   Comentează și tu Ultimul update 25 nov 2009 (). „Cristiano Ronaldo revine după 55 de zile | @ProSport”. Prosport.ro. Accesat în . 
  8. ^ a b „Ghana witch doctor says he jinxed Cristiano Ronaldo's leg for World Cup”. Espn Fc. . Accesat în . 
  9. ^ „Ghanaian witch doctor claims he caused Cristiano Ronaldo's knee injury | Football”. theguardian.com. . Accesat în . 
  10. ^ „Un vrăjitor ghanez l-a «rupt» pe Ronaldo? | Click” (în ro). Click.ro. Accesat în . 
  11. ^ „Accidentarea lui Cristiano Ronaldo, efectul vrăjilor unui ghanez”. Mondial2014.ro. . Accesat în . 
  12. ^ „2014 FIFA World Cup Brazil™: Portugal-Ghana - Overview”. FIFA.com. . Accesat în . 

Fără titlu[modificare sursă]

Cristiano Ronaldo team is Al-Nassr, in Saudi Arabia Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f01:6100:8800:a5d0:e189:19ba:df51 (discuție • contribuții).