Discuție:Cristian Mandeal

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Cristian Mandeal este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică românească, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre muzica românească Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Comentarii mutate din articol[modificare sursă]

Comentariu adăugat de utilizatorul 188.26.175.101 la 5 august 2013:

[URMĂTOARELE RÂNDURI CONȚIN OPINII ȘI AFIRMAȚII CARE NECESITĂ CITARE]Insa cea ce a facut in calitate de director la Filarmonica George Enescu este un adevarat dezastru. A reusit sa creeze o gaura de aproximativ 500000 de euro in bugetul institutiei datorita celor peste 200 de procese pierdute in instanta definitiv si irevocabil in favoarea angajatilor dintr-o eroare de management din vremea cand era director.

Mai dubios este faptul ca nota foarte mare care a obtinut-o pentru acest management impreuna cu raportul corpului de control al Ministerului Culturii care nu a gasit nici o neregula este in contradictie cu decizia instantei pronuntata definitiv si irevocabil in cele peste 200 de dosare, care constata tocmai inversul, ca toate erorile se datoreaza unor decizii a managerilor din vremea cand domnul Mandeal era director. La cei 500000 se adauga impozite, CAS,CASS, si toate darile care trebuiau si inca trebuiesc platite catre stat si astfel se ajunge la aproximativ 7 milioane de euro gaura in bugetul institutiei produsa de managementul domnului Mandeal.

Acesti bani, Ministerul Culturi ar trebui sa îi impute domnului Mandeal pentru ca a avut un contract de management pentru care trebuie sa raspunda, nemaipunand la socoteala partea morala prin care a lezat de un drept fundamental peste 200 de angajati. Dar probabil ca Ministerul Culturii nu se va sesiza si va scapa curat asa cum scapa toti managerii straluciti din tara asta care sunt numiti politic, sau poate nu!

Citeste mai mult: adev.ro/mog0do