Discuție:Covor persan

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Fost articol de calitate Covor persan a fost un articol de calitate. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost retrogradat.
Articol bun Covor persan a fost introdus în lista articolelor bune la categoria Amenajarea locuinței și grădinărit, conform criteriilor articolelor bune. Dacă puteți, sunteți invitat să participați la îmbunătățirea acestuia. Dacă considerați că nu mai îndeplinește criteriile, puteți propune articolul spre reevaluare.
Acest articol a ocupat locul I la secțiunea arte, în cadrul ediției din martie 2007 a concursului de scriere.


Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Vă rugăm se eliminați din articol legăturile la această imagine. Dacă doriți, puteți lua parte la discuția din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 5 mai 2007 01:21 (EEST)[răspunde]

Imagine cu text netradus[modificare sursă]

Adresez o rugăminte care este necesară pentru articol: imaginea aceasta conține text în altă limbă, așa că rog pe cel ce a creat articolul sau oricine altcineva cunoaște, cred că e vorba de spaniolă, să traducă ce scrie acolo, chiar dacă se poate deduce. Mulțumesc, Sebi talk 23 mai 2008 15:33 (EEST)[răspunde]