Discuție:Castelul Banloc

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Flag map of Romania.svgArticolul Castelul Banloc este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Stock post message.svg De făcut pentru articolul Castelul Banloc: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:

Denumirea de castel este oarecum improprie căci, din poze, "castelul" seamănă mai mult cu o reşedinţă boierescă...cred că ar fi mai indicat un titlul de genul reşedinţa Banloc. Totuşi lista[1] castelelor din România nu îl include deşi pe pagina web a comunei Banloc se face referire la castelul Banloc... Evosphere 25 aprilie 2006 22:39 (EEST)

Am adăugat formatul "uneşte" pentru că mi se pare că articolul "parcul castelului din banloc" se poate încadra liniştit în articolul despre Castel. Doar dacă acesta ar fi cu adevărat special (spre exemplu am scris recent despre Castelul din Balcic al cărui parc e rezervaţie şi parc botanic de stat, deci s-ar putea în teorie scrie articol separat pentru acesta). Dacă Utilizator:Ion Vidu, pt.că dumnealui este autorul articolelor, consideră că parcul merită o tratare specială, atunci nu e o problemă, se poate şterge formatul "uneşte". --Radufan 24 iulie 2006 14:38 (EEST)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 18 august 2019 18:06 (EEST)