Discuție:Casa Mühle

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 7 ani de Gikü
Articolul Casa Mühle este un subiect de care se ocupă Proiectul Monumente istorice, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre monumentele istorice din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

"O primă autorizație de intervenție asupra imobilului a fost obținută în iulie 2006, după schimbarea, în aprilie, a lui Radu Radoslav cu Sorin Ciurariu. Autorizația a fost obținută prin intermediul firmei de construcții MG Building Design, patronată de Cristian George Ciuhandu, fiul primarului Gheorghe Ciuhandu, firmă a cărei director comercial era Ana Maria Ciuhandu, soția primarului, și din acționariatul căreia făcea parte Sorin Cristian Costache, reprezentantul PNȚCD în Consiliul de Administrație al Administrației Domeniului Public din Timișoara. Beneficiarul autorizației a fost Ionel Cârpaci. Însă această autorizație a expirat fără ca lucrările să fi început". Aceasta informatie este complet falsa. MG Building Design ceruse doar un certificat de urbansim, pe vremea cand vila inca nu era proprietatea lui Carpaci. In doua articole de presa s-a scris in mod fals ca MGBD ar fi obtinut autorizatii de constructii, si s-au facut legaturi cu familia primarului Ciuhandu. Articolele respective au fost subiectul unui proces iar instanta a constatat falsitatea informatiilor din ele. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.35.217.12 (discuție • contribuții).

Ne puteți furniza o sursă care să confirme cele spuse de Dvs.? //  Gikü  vorbe  fapte  vineri, 28 aprilie 2017 11:02 (EEST)Răspunde