Discuție:Căderea Constantinopolului

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Căderea Constantinopolului este un subiect de care se ocupă Proiectul Istorie militară, spațiul de organizare și coordonare pentru dezvoltarea articolelor despre bătălii, războaie, conducători de armate și armate participante la lupte Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.

Fost articol de calitate Căderea Constantinopolului a fost un articol de calitate. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost retrogradat.

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:29 (EET)[răspunde]

Modificare termen[modificare sursă]

înlocuit submisie cu supunere; submitere este reflexiv si-n fraza n-a fost utilizat corect; in plus, este un termen de jargon, sensul principal al termenului submitere (si rar submisie) fiind acela de aducere la cunostinta; doar in al doilea rând, probabil argotic, acela de supunere. r.o.m. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Remus Octavian Mocanu (discuție • contribuții).

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 25 iunie 2022 13:23 (EEST)[răspunde]