Discuție:Astrologie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Dragii mei,

Va felicit din toată inima pentru munca deosebită pe care o faceți. Sunt un vechi devorator de enciclopedii și chiar mi-am propus să scriu una. Dar timpul, acest stăpân nemilos nu-mi permite să fac ceea ce doresc. Băieți și fete, nu vă lăsți !

O să mai văd ce fac și cu alte definiții, dacă mă lăsați și mai ales dacă am timp. Acum este o excepție ca am racit și trebuie să stau în casă. Patetic, nu ?

Încă o dată felicitări,

cu aleasă stimă,

Radu Ștefănescu

ASTROLOGIA NU ESTE O STIINTA![modificare sursă]

Cu regret trebuie să remarc faptul că în wiki își face loc expunerea unor pseudoștiințe, ca și cum ar fi niște lucruri bine dovedite. Astrologia nu e dovedită în nici un fel. Cristist 31 ianuarie 2008 08:06 (EET)Cristi[răspunde]

Dap, astrologia nu e o știință în momentul de față. Dar multă vreme astronomia a fost pur și simplu partea de calcule matematice a astrologiei. Tgeorgescu (discuție) 2 ianuarie 2020 05:24 (EET)[răspunde]

Cristi , la plimbare te rog. --Sky (discuție) 15 aprilie 2010 20:59 (EEST)[răspunde]

in vreo cateva zile am sa rescriu articolul , ceva mai "stiintific" , oarecum am sa pun continutul de inainte , din moment ce e documentat (vreo cateva carti si site-uri) n.am de gand sa incerc sa conving pe nimeni prin wikipedia cum ca astrologia exista.

Sky (discuție) 18 aprilie 2010 16:39 (EEST)[răspunde]