Conspiracy Theory with Jesse Ventura

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Conspiracy Theory with Jesse Ventura

Intertitlul serialului
Genreality television[*][[reality television (genre of television programming that documents unscripted situations and actual occurrences)|​]]  Modificați la Wikidata
ActoriJesse Ventura
Alex Piper
June Sarpong
Michael Braveman
Daniel Kucan (sezonul 2)
Țară de origineStatele Unite
Limbă(i)limba engleză  Modificați la Wikidata
Nr. de sezoane2
Nr. de episoade15 (la 17-XII- 2010)
Producție
Producător(i) executiv(i)Jesse Ventura
Arthur Smith
Kent Weed
Frank Sinton
Michael Braveman
Perioadă de difuzareaprox. 45 min. (fără reclame)
Difuzare
Canal originaltruTV
Difuzare originală2 decembrie 2009 –
Prezent
Cronologie

Conspiracy Theory with Jesse Ventura este un serial de televiziune american găzduit de Jesse Ventura care a fost transmis de truTV (un canal TV prin cablu american cunoscut anterior sub numele Court TV). A avut premiera la 2 decembrie 2009 și este produs de A. Smith & Co. Productions. Al doilea sezon a avut premiera la 15 octombrie 2010 și al treilea sezon va fi transmis din 2012.[1]

Episoade[modificare | modificare sursă]

Sezonul I[modificare | modificare sursă]

Ventura vizitează HAARP (Programul de Cercetare al Frecvențelor Înalte Auroreale Active) în Gakona, Alaska, pentru a descoperi adevărul din spatele zvonurilor că acesta este folosit ca o armă de modificare a vremii, un instrument pentru controlul minții sau ambele.

Ventura investighează zvonurile despre o posibilă mușamalizare a înregistrărilor cutiilor negre ale avioanelor implicate în atacurile din 11 septembrie, acestea ar putea conține dovezi că 9/11 ar fi fost o afacere internă (Vezi și: operațiuni cu steag fals).

Ventura urmărește unele dintre probe care susțin ca încălzirea globală provocată de om este o înșelătorie a elitelor (financiare), iar traseul banilor îl conduce în pragul unui miliardar evaziv și fost consilier al ONU cu reședința în Shanghai.

Unii cred că în 2012 lumea va suferi un mare dezastru și Ventura cercetează zvonurile conform cărora guvernul SUA are un plan privind ziua sfârșitului: acela de a salva elitele și de a-i părăsi pe ceilalți oameni. De pe o coastă pe alta a SUA există mai multe buncăre secrete destinate acestui plan. Ventura mai cercetează și Aeroportul Internațional Denver unde o misterioasă pictură Arhivat în , la Wayback Machine. prezintă un fel de hartă a planurilor de Apocalipsă.

Sezonul al II-lea[modificare | modificare sursă]

Ventura investighează secretele Centrului de Cercetare a Bolilor Animalelor de pe Insula Plum situată în largul coastei Long Island, New York. Acesta a fost suspectat ca fiind un centru de cercetare a armelor biologice responsabile pentru apariția bolii Lyme (a căpușelor) și a altor viruși mortali. De asemenea, el află că laboratorul este pe cale de a fi mutat în Kansas, în inima țării bovinelor, ceea ce ar putea însemna un dezastru dacă un contaminant periculos va fi eliberat în aprovizionarea cu alimente a națiunii americane.

Sezonul al III-lea[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „truTV's Hit Series "Conspiracy Theory with Jesse Ventura" Hits the Road for Third Season of Truth-Seeking and Myth-Debunking Read more: Breaking News - truTV's Hit Series "Conspiracy Theory with Jesse Ventura" Hits the Road for Third Season of Truth-Seeking and Myth-Debunking”. The Futon Critic. Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]