Already Gone

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Already Gone
Copertă nedisponibilă
de Kelly Clarkson
Lansare11 august 2009
FormatCD single, digital download
Înregistrare2008
GenPop
Durată4:41
Casă de discuriRCA
TextierKelly Clarkson
Ryan Tedder  Modificați la Wikidata
CompozitorRyan Tedder  Modificați la Wikidata
Țara de origineStatele Unite ale Americii  Modificați la Wikidata
ProducătorTedder
Cronologie – Kelly Clarkson
I Do Not Hook Up  Modificați la Wikidata Already Gone All I Ever Wanted[*][[All I Ever Wanted (2010 single by Kelly Clarkson)|​]]  Modificați la Wikidata

I Do Not Hook Up este al treilea single de pe albumul All I Ever Wanted al cântăreței Kelly Clarkson. A ajuns pe locul 13 în Statele Unite ale Americii, ajungând doar pe locul 66 în Regatul Unit. A primit un disc de platină în Canada și unul de aur în Australia.

Acesta a provocat un nou conflict între Clarkson și casa de discuri, RCA Records, Clarkson nefiind de acord cu lansarea piesei ca single. "Already Gone" a fost scrisa de Ryan Tedder împreuna cu Clarkson. Mulți critici au observat că linia melodică și stilul sunt similare cu cele ale piesei "Halo" cântată de Beyonce. Clarkson, după ce a luat la cunoștință comparațiile, nu a vrut să elibereze piesa din respect pentru Beyonce, și a vrut să elibereze în schimb melodia compusă de ea, "Cry", care a avut recenzii de pozitive, în special de la BBC. Cu toate acestea, RCA a refuzat înregistrarea, lansând „Already Gone” împotriva dorințelor lui Clarkson. Ca răspuns la întregul fiasco, Clarkson a scris un cântec numit „Wash Rinse Repeat”, în care ea își spune opinia sa cu privire la lipsa de creativitate cu care RCA lucrează cu artiștii lor.

Legături externe[modificare | modificare sursă]