Wikipedia:Provocarea Apollo 11

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Provocarea Apollo 11 este un eveniment organizat de Wikimedians of Romania and Moldova cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la prima aselenizare cu echipaj uman. Vă propunem să dezvoltăm împreună articolele legate de misiunea Apollo 11.

În cadrul provocării vom lucra la următoarele articole:

Regulile provocării[modificare sursă]

Premiul acordat participanților

Provocarea se desfășoară în perioada 1 — 21 iulie 2019 (ora României) și este limitată la articolele din lista de mai sus. Orice utilizator înregistrat pe Wikipedia poate participa. Nu sunt acceptate decât editări ale textului la Wikipedia în limba română. În perioada 1—5 iulie oricine poate adăuga alte articole legate de tematica provocării în lista de articole, sub rezerva acceptării lor de către organizatori (propunerile respinse vor fi șterse din listă iar motivul va fi pus în descrierea modificării).

Fiecare utilizator care va adăuga cel puțin 500 de octeți în oricare din articolele participante va primi un premiu în pagina de utilizator, precum și o vedere (dacă este de acord să își facă cunoscută adresa către cel sau cea care trimite cărți poștale). Cantitatea de text necesară poate fi împărțită în mai multe editări pe perioada provocării. Nu vor fi luate în considerare editările ce constituie vandalisme sau sunt anulate din orice alte motive. Un utilizator poate primi maxim un premiu.

Vor exista și două premii speciale acordate de către organizatori utilizatorului cu cele mai bune contribuții, respectiv nou-venitului (utilizator înregistrat după 1 iunie 2019) cu cele mai bune contribuții. Se va ține cont și de cantitatea de informație introdusă, dar și de calitatea editărilor (completări, corecturi, etc.)

Cărțile poștale vor fi trimise de:

  1. Strainu (cărti poștale cu WLM)
  2. ... (alți voluntari sunt bineveniți pentru a avea mai multe cărți poștale diverse)

Statistici[modificare sursă]

Participanți 18
Text modificat +372.002
Pagini create 36
Vizualizări ale paginilor create 2.997
Pagini îmbunătățite 13
Vizualizări zilnice ale paginilor îmbunătățite 808

Câștigători[modificare sursă]

  • Marele premiu merge la utilizatorul Luzomim datorită numărului, diversității și calității contribuțiilor. Felicitări!
  • O mențiune specială merge la Lucian Miess, care, desi este înregistrat din 2018 (neîndeplinind deci criteriile pentru premiul utilizatorilor noi) a început să editeze în cadrul aceste provocări. Felicitări pentru curaj si la cât mai multe contribuții!
  • Premiul pentru nou veniți nu se acordă.--Strainu (دسستي‎23 iulie 2019 20:37 (EEST)[răspunde]