Wikipedia:Pagini de șters/Mihai Cheibaș

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mihai Cheibaș[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 13 martie 2024. Încheierea discuției este preconizată pentru 18 martie 2024.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Gikü în noiembrie 2023 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunității pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 13 martie 2024 23:21 (EET)[răspunde]
@Gikü, fiind primar de centru raional nu îl califică pentru notabilitate automată? Strainu (دسستي‎19 aprilie 2024 19:59 (EEST)[răspunde]
Nu, cel puțin nu automat. Citez din WP:P:

Sunt considerați notabili: [...] Primarii municipiilor din România, R. Moldova și ai marilor orașe ale lumii. Primarii localităților mai mici sau consilierii locali nu sunt notabili doar ca urmare a funcției deținute, dar pot fi notabili prin activitatea lor, dacă aceasta a stârnit un ecou important în presă.

Politicienii aleși la nivel local și candidații la o funcție politică nu sînt automat considerați notabili, dar în unele cazuri notabilitatea poate deriva și din alte activități decît cariera politică.

Anenii Noi este un centru raional, dar nu este recunoscut drept municipiu. Aceste centre raionale sunt în marea majoritate orășele provinciale uneori cu mai puțin de 20.000 de locuitori și contribuție la economie/cultură puțină sau aproape nulă. //  Gikü  vorbe  fapte  19 aprilie 2024 23:16 (EEST)[răspunde]