Wikipedia:Pagini de șters/Iulian Marinescu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Iulian Marinescu[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale

Ștergerea a fost propusă la 17 februarie 2024. Încheierea discuției este preconizată pentru 22 februarie 2024.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Alex Nico în octombrie 2023 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunității pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 17 februarie 2024 14:12 (EET)[răspunde]

Sunt articole locale și naționale care dovedesc notabilitatea. Am găsit pagini de Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, articole și știri la ziare și televiziuni naționale, 20 premii nationale, am căutat reporteri și jurnaliști din Tg Jiu, îmi pot oferi imagini cu premiile și diplomele, atat cele naționale cât și cele internaționale, sute de video de la televiziune, ce surse aveți nevoie, m am interesat și va pot oferi, sunt nou la editat pe wiki , fiind primul meu articol as vrea sa fie in regula, m-am documentat f mult. ExodiaOne (discuție) 18 februarie 2024 02:13 (EET)

Trebuie mai mult discernământ în alegerea surselor. Paginile de social media nu se califică drept surse de încredere. Vorbiți de articole locale și naționale. Cele locale nu garantează notabilitatea, și în realitate doar ele sunt citate în articol.
În general, recomandăm începerea activității la Wikipedia cu altceva decât biografii de persoane în viață. Acestea sunt problematic și dificil de scris, inclusiv pentru redactorii cu experiență. Calea de mijloc între promovare și calomniere este îngustă, și orice coborâre a standardelor surselor de încredere te poate face să cazi într-una sau în alta. —Andreidiscuție 27 februarie 2024 12:04 (EET)[răspunde]